Teşekkür Tebrik ve +1'de Yenilik
Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2009 06:27
Ellerine sağlık başkanım Gerçekten güzel olmuş.
-1 istekleri için şöyle bir şey olabilir belki, Nasılki önceden + 1 dediğimizde bir pencere gelip eminmisiniz diyordu. Şimdide -1 e tıklandığında sebep diye bir pencere gelebilir ve kişi oraya sebep yazmaksızın -1 veremez , biz insanlar çok acımasısızdır , biri bize bir şeye katılmamak için bir imkan verirse % 70 imiz katılmıyorum der. Muhalefeti severiz Sebep açıklamaya gelince iş değişir. Bu yüzden sebep şart, bu sebep ise yeni bir mesaj olarak direk eklenebilir. Tabiki bu karışık olurmu, karışık olmasa bile sisteme ekstra yük binermi orasını bilemiyorum .
Gerçi katılmayan ve bunu belirtmek isteyen kişi zaten şuanda da alıntı yapıp neden katılmadığını yazıyor.
Ek olarak, maşallah isteği baya çok olmuş, o zaman hasta balık için '' Geçmiş olsun . '' , dıy ürünler için '' Eline sağlık . '', ticari ilanlar için '' Allah bereket versin '' gibi ikonlarda şart Tabiki bu işin şakası Kanımca şu anki butonlar özel bir durumdan çok genel çok sayıda duruma uyum sağladığından en ideal butonlardır. Bundan fazla olursa buton fazla olur sitenin genel görünüşünü bir nebze de olsa bozar diye düşünüyorum .
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2009 06:49
[QUOTE=dream7]Ümit bey -1 butonunda çıkacak olan sebep kısmınada -1 yazar bizim insanımız . [/QUOTE]
İşte ben bunu düşünememiştim Barış bey, haklısınız .
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir