Tepe Filtre
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2012 15:44
Karbon süngere ihtiyaç yokmu arkadaşlar. Elyaf yeterlimizi sizce?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2012 20:32
Herşey çok güzel de bende hep bunu yapmak isterdim vede az buçuk yaptım da da şu kara kutuyu nerden yaptırdın ney o onu merak ettim
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2012 22:40
Karbonun uzun süre kullanılması pek uygun değil diye duymuştum o yüzden tercih etmedim.. Bu arada Çetin kardeş o kara kutu dediğin şeyi camdan yaptım dışını ise siyahla kapladım :)
Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2012 13:50
Forumda arama yapıp, günlerce okuduğum yazılardan çıkardığım ortak nokta dizilimi aktarayım sizlere.
1. bölme : Tek kat elyaf; altında bioball.
2. bölme : Seramik
3. bölme : 4'der adet sırayla biyolojik sünger ve elyaf en altta ise zeolit.
4. bölme : Isıtıcı ve kafa motoru.
Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2012 20:57
[QUOTE=camoka07]Karbonun uzun süre kullanılması pek uygun değil diye duymuştum o yüzden tercih etmedim.. Bu arada Çetin kardeş o kara kutu dediğin şeyi camdan yaptım dışını ise siyahla kapladım :)
[/QUOTE]:D üsten baktığımda aradaki camları farkettim ama bölmeler camdır demiştim demek hepsi camış dizilişi benim için önemlideğil o kadar kafama takmam ama işçilik süper tam benim kafamdansın valla
[/QUOTE]:D üsten baktığımda aradaki camları farkettim ama bölmeler camdır demiştim demek hepsi camış dizilişi benim için önemlideğil o kadar kafama takmam ama işçilik süper tam benim kafamdansın valla
Gönderim Zamanı: 03 Ocak 2012 23:34
Valla elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.şunu da anladım ki bu işin sonu yok sürekli nasıl daha iyisini yaparımın derdine giriyor insan :)
Bu arada bezginank arkadaşımın sanırım senin verdiğin sıralama sump için ama benim yaptığım tepe filtreyede uyarlanabilir...
Bu arada bezginank arkadaşımın sanırım senin verdiğin sıralama sump için ama benim yaptığım tepe filtreyede uyarlanabilir...
Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2012 10:15
[QUOTE=camoka07]Valla elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım.şunu da anladım ki bu işin sonu yok sürekli nasıl daha iyisini yaparımın derdine giriyor insan :)
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Evet verdiğim sıralamadan esinlenerek kendinize göre uygulayabilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2012 23:42
Merhaba güzel çalışma olmuş elinize sağlık ve sağlıklı balıklar dilerim .