Tekrar başa dönüyorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Yine canlı doğuranlarla devam edebilirsiniz ya da küçük tetra gruplarını besleyebilirsiniz.Alternatif olarak güzel bir betta ve elinizde bulunan türlerle şirin bir akvaryum kurabilirsiniz.Farklı seçenekleri deneyin fakat hobiyi bitirmek gibi bir hata yapmayın.
Kolay gelsin,saygılar...
Açıkçası üzüldüm Aydın Bey. Ne kadar heves ettiğinizi biliyorum ve gerçekten tropheuslarınıza henüz kavuşmuşken böyle birşey yapmak mecburiyetinde kalmanız sizin açınızdan da üzüntü verici olmalı.
Umarım yakında tekrar büyütürsünüz tankınızı. 50 litrelik tankta ne yapablirim sorunuza gelince;
Belki malawi ve tanganyika cichlidleri besleyemezsiniz ama yine de büyük keyif alabileceğiniz bir akvaryum kurabilirsiniz. Bitkili tanklarla ilgili örnekleri araştırabilirsiniz. Yavaş yavaş harika bir akvaryum yaratabilirsiniz. Hobiden soğuyacağınızı düşünmüyorum. 50 litrede insanlar neler yapıyor.
Kesinlikle çok güzel bir tropikal akvaryum kurabilirsiniz emin olun.Benim akvaryumum 110 litre fakat bazen bitkili akvaryum kurmayı düşünüyorum.Kesinlikle çok güzel olur emin olun.
Saygılar.