Tek olarak
Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2008 11:30
Merhabalar;
Tek Green Terror erkeği besleyebilirsiniz. Güzel yemleme ve aydınlatma ile muhteşem renkler alırsınız.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2008 14:59
[QUOTE=AQUAGEN] Jaguarı boş ver sana herhangi bir zevk vermez. Bıçak balığıda besliyebilirsin güzel bir balık ama biraz utangaç.[/QUOTE]
Katılmam mümkün değil.
Gönderim Zamanı: 25 Mart 2008 00:19
[QUOTE=KarınDeşenJack]
Paraya kıyıp bir adet 25-30 cm lik timsah balığı almanızı öneririm
[/QUOTE]160 litreye tavsiye ettiğiniz balığa dikkat çekmek istiyorum.Dinazordan hallice denebilir.
Ben size tek olarak erkek green terror tavsiye ederim. Pişman olmazsınız.
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2008 11:14
[QUOTE=Berkant]Acaba 160 lt bir tanka kaç melek olur.Yada başka önerdiğiniz bir tür varmı?[/QUOTE]
Berkant Bey, 18 Ocak'tan bu yana hala ne beslemek istediğinize karar veremediniz mi?
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2008 15:57
Arowana yada timsah balığı kesinlikle olmaz. Bu balıklar büyüdüğünde tankınız onlara küvet gibi gelir. Astronot olabilir. Birde niye tek balık?
Gönderim Zamanı: 08 Mayıs 2008 16:01
Kesinlikle bir adet erkek green terror.Hem renkleri çok hoş hemde beslemesi zevkli olabilir.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2008 11:47
[QUOTE=Hiko][QUOTE=Berkant]Acaba 160 lt bir tanka kaç melek olur.Yada başka önerdiğiniz bir tür varmı?[/QUOTE]
Berkant Bey, 18 Ocak'tan bu yana hala ne beslemek istediğinize karar veremediniz mi?
Saygılar...
[/QUOTE]
Evet hala karar veremediniz mi? Düşünmeyin bu kadar, alın 1 adet erkek green terror.Renkleri,duruşu,ihtişamı çok güzel.Size çok zevk verecektir.
Koyu arka fon ve mango kökleri ile, 2 3 kökte anubias dikin,bakın seyr-ü zevkinize :)
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2008 11:55
160 litrede eğer yükseklik 40cmden fazlaysa rahatlıkla 15e yakın 3-5 cmlik meleklerden besleyebilirsiniz. Eş tuttuklarındada 3 eş kadar bırakabilirsiniz. Kalanları satabilirsiniz. Saygılar
Gönderim Zamanı: 10 Mayıs 2008 12:56
[QUOTE=Hasan Furkan]
Kesinlikle bir adet erkek green terror.Hem renkleri çok hoş hemde beslemesi zevkli olabilir.
Saygılar...
[/QUOTE]
Tek balık beslemeyi ben olsam tercih etmem ama illede tek balık beslersem Hasan Beye katılıyorum;Erkek Green Terror.
Gönderim Zamanı: 03 Temmuz 2008 22:16
Cevaplarınız için teşekkür ederim.sonunda kararımı verdim ve 8 melek yavrusu aldım.Şu an arkadaşımda bulunmaktalar.