Tek Hobim
Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2013 01:42
Fotoğraf:
Boyut (cm):120*50*40
Kapasite (litre):240
Canlılar:
Malzemeler: dipte 1 numara silis kum üzeri çeşitli renk,çeşit ve ebatlarda kayalar.Isıtıcı çift çıkışlı hava motoru ve aydınlatma olarak çift renkli şerit led .jebo 828 dış motor
Akvaryum Bakımı: Her hafta dip çekimi ve su ilavesi senede 2 kez de dış motor temizliği
Kullanılan Yemler:sera marka yemler ve 2 haftada bir kendi tuttuğum karadesleri ufak ufak keserek veriyorum.
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: gerek duyulduğunda tuz ve maden suyu veriyorum
Boyut (cm):120*50*40
Kapasite (litre):240
Canlılar:
Yeni kurmaya başladığım akvaryumum içinde imparatorlar, sarı prensesler ve ıce manlar olarak toplamda 10 balık vardır Akvaryum içine her cinsin dişilerinden ekleme yapacağım
Malzemeler: dipte 1 numara silis kum üzeri çeşitli renk,çeşit ve ebatlarda kayalar.Isıtıcı çift çıkışlı hava motoru ve aydınlatma olarak çift renkli şerit led .jebo 828 dış motor
Akvaryum Bakımı: Her hafta dip çekimi ve su ilavesi senede 2 kez de dış motor temizliği
Kullanılan Yemler:sera marka yemler ve 2 haftada bir kendi tuttuğum karadesleri ufak ufak keserek veriyorum.
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: gerek duyulduğunda tuz ve maden suyu veriyorum
AYRICA: Mesleğim gereği elim yatkın olduğundan ve malzeme ile takım taklavat gibi ihtiyaçlar her daim elimin altında bulunduğundan belirtiğim akvaryum, sehpası ve aydınlatması kendi yapımım olmaktadır.
Umarım beğenmişinizdir
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 14 Şubat 2013 02:28
Balıklarınız gayet sağlıklı güzel bir akvaryum
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir