Tek akvaryum 6 çeşit karides rengarenk....
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2012 22:29
5 Kristal-5 Mavi Kaplan-8 Sarı ateş-5 Kaplan-4 Kiraz-4 Mavi İnci 20 litrelik tank, karideslerin çoğunluğu damızlık altı bu karidesler arasında kırdırma çalışması yapacağım tabi bu tankta düşünmüyorum tamamen kontrollü yapmaya çalışacağım şimdi canlıların birbirine alışmasını istiyorum yaklaşık 1 ay kadar sonra farklı çiftleri ayrı tanklara koyacağım bakalım ne olacak ....
Ama şu bir gerçek kırmızı-mavi-sarı-beyaz ve kırmızı beyaz akvaryumda muhteşem gözüküyor hele birde yem yerken görmeyin...
kristallerim ve çocukları
elma salyangozları için kristal nickli arkadaşa teşekkürler...
timur abinin tavsiyesi kristal nickli akvarist arkadaşımın hediyesi meşe yaprakları,
akvaristan 2012-08-05 17:35:19
Ama şu bir gerçek kırmızı-mavi-sarı-beyaz ve kırmızı beyaz akvaryumda muhteşem gözüküyor hele birde yem yerken görmeyin...
kristallerim ve çocukları
elma salyangozları için kristal nickli arkadaşa teşekkürler...
timur abinin tavsiyesi kristal nickli akvarist arkadaşımın hediyesi meşe yaprakları,
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2012 22:52
Maaşallah hepsi birbirinden güzel.1. fotoğraftaki farklı renkler gerçekten çok hoş olmuş.Bir gün bende farklı türlerde karides beslerim umarım.
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2012 22:58
Güzel bir deneme olucak inş. merakla gelişmeleri bekliyor olacağım. Birde genel bir görünüm olsaydı daha güzel olurdu diye düşünüyorum.
Saygılar,
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2012 23:16
[QUOTE=Volkan ULUĞ]Güzel bir deneme olucak inş. merakla gelişmeleri bekliyor olacağım. Birde genel bir görünüm olsaydı daha güzel olurdu diye düşünüyorum.
Saygılar,
[/QUOTE]
ustam akvaryumu tamamen çekmeye utanıyorum açıkçası 20 cm mangrow kökü 1 tutam fern 1 tutam yoluk yoluk mosstan ibaret elimde bitki olmadığı için, yakın zamanda moss temin edip dediğin gibi genel bir görünüş ekleyeceğim, şimdi o tankın fotosunu koysam taşa tutarlar mazallah
Saygılar,
[/QUOTE]
ustam akvaryumu tamamen çekmeye utanıyorum açıkçası 20 cm mangrow kökü 1 tutam fern 1 tutam yoluk yoluk mosstan ibaret elimde bitki olmadığı için, yakın zamanda moss temin edip dediğin gibi genel bir görünüş ekleyeceğim, şimdi o tankın fotosunu koysam taşa tutarlar mazallah
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2012 23:30
Bakalım yavrulardan nasıl bir şeyler çıkacak
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2012 23:50
[QUOTE=talha54]Bakalım yavrulardan nasıl bir şeyler çıkacak[/QUOTE]
sarı ateşleri, kiraz ve mavi incileri hiç bu işe bulaştırmayayım diyorum ilk etepta kristal-mavi kaplan ve kristal-kaplan denemesi yapacağım bakalım bir tür sırf erkek olarak ayırmayı düşünüyorum, mavi kaplanlar için kör diyen akvaristler var inşallah kördür de eşleştikleri karideslerin kristal olduğunu görmezler tabi olursa
akvaristan 2012-08-04 23:51:38
sarı ateşleri, kiraz ve mavi incileri hiç bu işe bulaştırmayayım diyorum ilk etepta kristal-mavi kaplan ve kristal-kaplan denemesi yapacağım bakalım bir tür sırf erkek olarak ayırmayı düşünüyorum, mavi kaplanlar için kör diyen akvaristler var inşallah kördür de eşleştikleri karideslerin kristal olduğunu görmezler tabi olursa
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2012 23:56
[QUOTE=akvaristan]
[QUOTE=talha54]Bakalım yavrulardan nasıl bir şeyler çıkacak[/QUOTE]
[/QUOTE]
Temenni ettiğiniz şey güldürdü beni. Belki de ortaya bambaşka bir karides çıkacak.
Konularınızı ilgiyle takip ediyorum. Tüm akvaryumlarınıza maşallah
[/QUOTE]
Temenni ettiğiniz şey güldürdü beni. Belki de ortaya bambaşka bir karides çıkacak.
Konularınızı ilgiyle takip ediyorum. Tüm akvaryumlarınıza maşallah
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2012 00:53
Alifuad kardeşim gerçekten birinci fotoğraf çok güzel olmuş ama orda beyaz inci ve yeşil karideste olsaymış daha iyi olurmuş.
Gönderim Zamanı: 05 Ağustos 2012 02:38
[QUOTE=acemibalık]Alifuad kardeşim gerçekten birinci fotoğraf çok güzel olmuş ama orda beyaz inci ve yeşil karideste olsaymış daha iyi olurmuş.[/QUOTE]
muhittin abi sakura-turuncu sakura-yeşil-beyaz inci-cbs eklemeside yapacağım tanktaki diğer türlerin de sayısını eksiltmem gerekiyor her türden 3er tane hepsi damızlık altı olacak ..bu işin sonu pek iyiye gitmeyecek ama denemeye değer:)
akvaristan 2012-08-05 02:40:26
muhittin abi sakura-turuncu sakura-yeşil-beyaz inci-cbs eklemeside yapacağım tanktaki diğer türlerin de sayısını eksiltmem gerekiyor her türden 3er tane hepsi damızlık altı olacak ..bu işin sonu pek iyiye gitmeyecek ama denemeye değer:)
Gönderim Zamanı: 26 Mart 2013 10:16
http://www.akvaryum.com/Forum/karides_hobihanem_(guncellendi_-foto_syf_3)_k668688.aspgüncel fotolar ve yeni canlılarla...