tebrikler
Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2011 19:08
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=skyturk
18:51:15 de başlıyor.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2011 13:20
http://tvarsivi.com/player.php?y=16&z=2011-06-21%2018:51:00
Video otomatik açılıyor 15. saniyede akvaryum.com'un haberi başlıyor.
ŞamilÇoLak 2011-08-03 13:21:26
Video otomatik açılıyor 15. saniyede akvaryum.com'un haberi başlıyor.
Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2011 14:29
Yaban tvyi severek izleyen biri olarak site yönetime tavsiyem dernekte hazırlanmış bir video ile veya Yaban tv sunucularından birileriyle hoş bir sohbet eşliğinde röpartaj yapılıp yaban tvde yayınlanabilir.Emeği geçen başta yönetim kadrosuna sonrada biz site sakinlerine teşekkür ediyorum.Hak ettiğimiz yere gelmek dileğiyle.
Gönderim Zamanı: 04 Ağustos 2011 09:45
[QUOTE=kralbosna]Yaban tvyi severek izleyen biri olarak site yönetime tavsiyem dernekte hazırlanmış bir video ile veya Yaban tv sunucularından birileriyle hoş bir sohbet eşliğinde röpartaj yapılıp yaban tvde yayınlanabilir.Emeği geçen başta yönetim kadrosuna sonrada biz site sakinlerine teşekkür ediyorum.Hak ettiğimiz yere gelmek dileğiyle.[/QUOTE]
Bu yazıya katılmamak elde değil. Yaban tv belli bir kesime hitap ediyor. Aksiyon andrenalin ve doğa seven insanların izlediği bir tv kanalı. Takdir etmediğim yanları yok değil ama akvaryum.com un o kanalda çıkması lazım.
Bu yazıya katılmamak elde değil. Yaban tv belli bir kesime hitap ediyor. Aksiyon andrenalin ve doğa seven insanların izlediği bir tv kanalı. Takdir etmediğim yanları yok değil ama akvaryum.com un o kanalda çıkması lazım.
Gönderim Zamanı: 08 Ağustos 2011 17:36
[QUOTE=fordmustang] [QUOTE=kralbosna]Yaban tvyi severek izleyen biri olarak site yönetime tavsiyem dernekte hazırlanmış bir video ile veya Yaban tv sunucularından birileriyle hoş bir sohbet eşliğinde röpartaj yapılıp yaban tvde yayınlanabilir.Emeği geçen başta yönetim kadrosuna sonrada biz site sakinlerine teşekkür ediyorum.Hak ettiğimiz yere gelmek dileğiyle.[/QUOTE]
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Yaban tv çok yeni olmasına rağmen çok sayıda izleyeni ve takipçisi var.Sizden gelenler kısmında amatör çekimleri paylaşıyorlar.Derneğin usta kişilerle beraber hobi adına hazırlanmış bir video ile katılmasını veya yaban tv sunucularından birini davet ederek hoş bir ortam sağlanabilir.Ben şuna inanıyorum bir çok kişi bu hobiyi amatörce veya profösyönelce yapıyor ama bilgisine bilgi katıcak,ihtiyaçlarını karşılayacak doğru dürüst bir adres bulamıyor.Genelde sahibinden ,gittigidiyor gibi sitelerde ihtiyaçlarını karşılıyor.Sitenin reklamı açısından en önemlisi hobiye bilinçli kişiler kazandırmak açısından bu iş önemli.Umarım anlatabilmişimdir.Saygılar.