Tavsiye Edermisiniz?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Diğer ölçüleri neler?Sizin terciğiniz yüksekliği.Ama ben yükseklik olarak kısa akvaryum sevmem.Bence ne kadar yüksek olursa o kadar güzel.
Saygılar...
Bende 72 cm var. Görünümü çok güzel oluyor (125*50*72(h)). Ama temizliği gerçekten zor. Dibine insanın eli yetişmiyor. Gözünüzün korkacağı kadar var. 60-65 cm bence ideal.
Saygılar...
Akvaryumun yüksek olması görsel açıdan güzel oluyor fakat iş temizlik, dekor değiştirme,balık yakalama,bitki dikmeye gelince değişiyor.
Gülü severim,dikeninede katlanırım diyorsanız tavsiye ederim,yok ben uğraşamam diyorsanız boşuna yüksek akvaryum almayın derim.
Ahmet Bey kesinlik le almayın şuan ben bu dretten dolayı sondrece muzdaribim. Eğer malzeme formunda metal halide başlığına bakarsanız görürsünüz. Benim akvaryumun ölçüleri 125*50*80(h) aydınlatma için florasanlar yetersiz kalıyor. Bu nedenle metal halide almak gerekiyor. Oda akvaryumun maliyeti. çin malları 250$ alman malları tammmm 2500$ duyunca şok geçirdim.... Bu konuda takip ettiğim yazılar makaleler vs.. Akvaryumun yüksekliği en fazla 60-65 cm. olmalı daha fazlası için metal halide gerekli artık bundan sonrası size kalmış...
saygılar