Tatlı Su karides türleri resimli
Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2011 09:36
- African Filter
- Amano
- Bamboo
- Bee
- Black Tiger
- Blue Bee
- Blue Pearl
- Blue Tiger
- Brown Camo
- Cardinal
- Crystal Red
- Dark Green
- Ghost - Glass - Grass
- Golden Bee
- Harlequin
- Malaya
- Neocaridina Heteropoda
- Ninja
- Orange Bee
- Orange Delight
- Purple Zebra
- Red Cherry
- Red Goldflake
- Red Tiger
- Red Tupfel
- Snowball
- Sulawesi
- Tiger
- White Bee
- Yellow
Kaynak
http://www.planetinverts.com/shrimp_species.html
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 00:32
merhaba arkadaşlar gecen kavaryumcudan bitkili akvaryumuma 14-15 tana resimdeki karidesten aldım ama hangi tür olduklarından bi bilgim yok rica etsem resim deki karideslerim in hangi tür oldudunu bilen bi arkadaş varsa yaza bilir mi ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER.
Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 17:15
[QUOTE=ezel] merhaba arkadaşlar gecen kavaryumcudan bitkili akvaryumuma 14-15 tana resimdeki karidesten aldım ama hangi tür olduklarından bi bilgim yok rica etsem resim deki karideslerim in hangi tür oldudunu bilen bi arkadaş varsa yaza bilir mi ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER.[/QUOTE]
Sanırım onlara hayalet karides deniyor. Ve bu türler Yosunu çok çok seviyorlar ; özellikle de Sakal yosunu :D
Saygılar.
Sanırım onlara hayalet karides deniyor. Ve bu türler Yosunu çok çok seviyorlar ; özellikle de Sakal yosunu :D
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 03 Ekim 2011 18:35
[QUOTE=OguzhanBey]
[QUOTE=ezel] merhaba arkadaşlar gecen kavaryumcudan bitkili akvaryumuma 14-15 tana resimdeki karidesten aldım ama hangi tür olduklarından bi bilgim yok rica etsem resim deki karideslerim in hangi tür oldudunu bilen bi arkadaş varsa yaza bilir mi ŞİMDİDEN TEŞEKÜRLER.[/QUOTE]
Saygılar.
[/QUOTE]Onlar hayalet karidese göre fazla yeşil ve sakal yosununu hayalet karides değil kiraz karides sever hayalet karides agrasif bir avcıdır besin için çöpçü balığına bile saldırıyorlar hatta kendi boyunun 5 katı solucanları bile avlıyorlar hatta yavru balıkları bile avlıyorlar en sevdikleri şey kurtuçmuş.
Saygılar.
[/QUOTE]Onlar hayalet karidese göre fazla yeşil ve sakal yosununu hayalet karides değil kiraz karides sever hayalet karides agrasif bir avcıdır besin için çöpçü balığına bile saldırıyorlar hatta kendi boyunun 5 katı solucanları bile avlıyorlar hatta yavru balıkları bile avlıyorlar en sevdikleri şey kurtuçmuş.
Gönderim Zamanı: 10 Ekim 2011 23:11
Sanırım yeşil karides.
http://www.akvaryum.com/Forum/yerli_uretim_karides_cesitleri_ve_cuce_kerevitler_k503688.asp
buradki yeşil karides olabilirmi.
http://www.akvaryum.com/Forum/yerli_uretim_karides_cesitleri_ve_cuce_kerevitler_k503688.asp
buradki yeşil karides olabilirmi.