Tatilde Balıklara Ne Olacak
Gönderim Zamanı: 03 Mart 2021 12:21
2 kılıçkuyruk balığım var 3 geceliğine tatile gitmeyi planlıyoruz balıklara ne olucak tatil yemi alsam fazla atarım diye korkuyorum az atsam balıklar ölücek sizce ne yapayayım.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 03 Mart 2021 12:30
[QUOTE=Aplot]4 günde açlıktan ölmezler. Gitmeden 2 gün önce besleyin. Su değişimi yapıp gidin. [/QUOTE]Nasıl gitmeden iki gün önce besleyin gideceğimiz gün yemlemesini yaparım su değişimi yaparım o kadar mı cuma gideceğiz pazartesi 12 de çıkacağız olur mu böyle balık ölmez yani.
Gönderim Zamanı: 03 Mart 2021 12:30
[QUOTE=Eymenkali]2 kılıçkuyruk balığım var 3 geceliğine tatile gitmeyi planlıyoruz balıklara ne olucak tatil yemi alsam fazla atarım diye korkuyorum az atsam balıklar ölücek sizce ne yapayayım.[/QUOTE]
Birşey olmaz 1 haftaya kadar 1 haftadan sonrası riskli bitkiliyse 2 hafta bile hayatta kalırlar
Birşey olmaz 1 haftaya kadar 1 haftadan sonrası riskli bitkiliyse 2 hafta bile hayatta kalırlar
Gönderim Zamanı: 03 Mart 2021 12:33
[QUOTE=Genç__Akvartist]
Birşey olmaz 1 haftaya kadar 1 haftadan sonrası riskli bitkiliyse 2 hafta bile hayatta kalırlar[/QUOTE]Fanusumda pistia ve su mercimeği üretiyorum pistialarda alg var kılıçkuyruklarda algleri yiyor ve su mercimeğini açlık süresi biraz uzar zaten 3 gün kalacağız bu arada kılıçkuyruğum hamile hamile olalı 1 hafta oldu bizde 3 hafta sonra gideceğiz doğum yapar mı ki.
Birşey olmaz 1 haftaya kadar 1 haftadan sonrası riskli bitkiliyse 2 hafta bile hayatta kalırlar[/QUOTE]Fanusumda pistia ve su mercimeği üretiyorum pistialarda alg var kılıçkuyruklarda algleri yiyor ve su mercimeğini açlık süresi biraz uzar zaten 3 gün kalacağız bu arada kılıçkuyruğum hamile hamile olalı 1 hafta oldu bizde 3 hafta sonra gideceğiz doğum yapar mı ki.