tatil yemi
arkada?lar önümüzdeki hafta max. 5 günlü?üne ?ehir dy?yna çykmam lazym.tetranyn my,nutrafinin mi,yoksa seranyn my yemini kullanyyym.birde hayvanlar çok yiyip çatlamaz de?il mi?
yardymlarynyzy beklyorum...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Yigit Bey ,
Siz normal bir yemleme yapyn gitmeden önce.
Balyklar 5 gün dayanacaktyr , Çok yem atmanyz suda Felaket bir etki dogurabilir.
Merhaba,e?er balyklarynyz büyüklü küçüklü de?ilse ve yemlemdede oturmu? bir düzeniniz varsa 5 günde problem olmaz.Ama akvaryumunuzda irili ufakly balyklar varsa büyük balyk acykyrsa küçük baly?y affetmez.
Kolay gelsin.
SERA nyn tabletlerini kullandym geçen yaz gayet iyiydi.
15 -16 ytl idi sanyrym. di?erleri ne kadar ? ayryca kaç baly?a ne kadar süre ile kullanylyyor diye bakmak lazym.
tablet fiyaty 1.50 ytl hepsinin..ben tetranyn weekend yemini kullanmayy dü?ünüyorum arkada?lar.5 günde 15 baly?a 1,5 tablet atycam..bi proble çykmaz herhalde..
Yi?it bey
Bahsetti?iniz yemler suda yava? yava? yumu?ady?yndan ve ancak belirli aralyklarla balyklar yiyebildi?inden çok yeme sorunlary olmayacaktyr.
Marka olarak sera da tetrada kendini kanytlamy? firmalar seçim size kalmy?
Yyi tatiller..
herkese ilgisinden dolayy te?ekkür ederim..
ben yaryn tetra weekend alycam.yaryn ak?amda yola çykycam..döndü?ümde size faydalaryny yada (umarym olmaz) zararlaryny bildiririm..
saygylar...
Aslynda ysyyy dü?ürüp balyklarynyzy birkaç gün önceden kondisyon kazanmalary açysyndan daha syk besleseydiniz hiçbir?ekilde haftasonu yemlerine ihtiyacynyz kalmazdy.Döndü?ünüzde çok pislenmi? bir su kar?ylayacak sizi tatil yemlerinden dolayy.
Sa?lykly balyklar dilerim...
arkada?lar bu sabah tatilden geldim.odama girdim ve birde ne göreyim!!
balyklarym turp gibi ma?allah..
her?ey yolunda..çok mutluyum
15 balyk 4 gün bir adet tetra weekend...
herkese saygylar...