Taş dünyası nasıl gidilir?
Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2011 23:37
İett ile mecidiye köyden taş dünyasına nasıl gidebilirim? Kısmetse sabah gitmeyi planlıyorum. Yardımlarınız için şimdiden tşk ederim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2011 11:31
Kemerburgazda dimi orası? Mecidiyeköyden 48 e bin.stronger34 2011-11-10 11:49:28
Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2011 12:13
Mecidiye köy - kemer burgaz /Göktürk arabasına binmen lazım ama tam olarak önünden geçiyormu bilmiyorum
Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2011 15:12
Mecidiyeköy yada topkapıdan göktürk otobüsüne bin önünde inersin.
Gönderim Zamanı: 11 Kasım 2011 16:06
Kemer burgaz la göktürkün arasında opet benzin istasyonunun bitişiğinde. akvaryum.com üyesi olduğunu ve bu siteden yönlendirildiğini söylersen yardımcı olurlar fiyat konusunda.
Gönderim Zamanı: 12 Kasım 2011 12:28
Ben de gideyim, araba olmadığı için gidemiyordum yolu öğrenmek iyi oldu, teşekkürler.
Gönderim Zamanı: 14 Kasım 2011 01:10
[QUOTE=maksim]Bende pazartesi günü gitmeyi düşünüyorum bir arkadaşımla araba yok yine iett çilesi çekeceğiz kemde bu sefer taşlı :D[/QUOTE]
Gittiğinizde gördüğünüz ortamı, fiyatları ve seçenekleri bizimle paylaşırsanız sevinirim.
Gönderim Zamanı: 04 Aralık 2011 20:49
Ben dün oradaydım, kaya çeşitleri 3-4 ay öncesine göre çok azalmış. Fosil kaya da çok azdı, o resimlerdeki gibi demir sepetler dolusu fosil kaya yok. Olanları yere sermişler kg 2TL, yerde yanında akvaryum severler bunlardan alıyor "makarna" dediği taşlar vardı onlarında kilo 60kuruş.Önceki gittiğimde her renkten sepet sepet her boyda tamburlanmış taş vardı şimdi ise 4-5 farklı çeşit kalmış. Vişne rengi taş bile bulamadım..
Yukarıda Hasan beyin dediği gibi Akvaryum.com dan arkadaşlar almış indirim yapmışsınız dediğimde sallamadılar bile. Bende cama cam 273x48x40 akvaryuma 270Tl vermişken Allahın taşına 150TL (75kg civarı fosil kaya alacaktım) veremem diyerek aracımla oraya kadar gitmeme rağmen hiçbirşey almadan geri döndüm...
Bana sorarsanız başka seçenekleriniz varsa önce onları değerlendirin...
Teşekkür Edenler: [T]114525,doruk29[/T]
Gönderim Zamanı: 06 Aralık 2011 12:10
Ben de 2 gün önce gittim Kemerburgaz Taş Dünyası'na, ıssız vadi gibiydi. Kum, çakıl ve heykel doldurmuşlar koca alana. Taş namına hiçbir şey kalmamış. Ersoy Bey'in de dediği gibi olanları da sere serpe yere boşaltmışlar. Yani web sitelerinde gösterdikleri gibi metal sepetler içersinde rengarenk çeşit çeşit taşların, kayaların yerlerinde yeller esiyor. Tam bir hüsran olur giderseniz.. Başka yerleri araştırın.
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2011 01:58
Kısmet başka bahara kaldı ozaman