Tamer Doğan’dan [Hobici] Özürdür
Baştan belirtiyim bu konuda ve satış konusunda olan bütün yazıları okudum.
Herkes'in affına sığınarak;
Dipsiz kuyularda geziyoruz bence arkadaşlar, çünkü bireysel tartışmanın sonu yok bu tip şeyler sadece forumun seviyesini düşürür başka bişey değil!(Ki bu forum'da atıyorum; 13 yaşında genç bi arkadaşımızda olsa 50 yaşında uzman bi akvaristte olsa birbirlerine xxx bey/hanım diye cevap veriyor bu çizgi bence korunmalı... sonuçta her iki tarafta anlaştı,ve bana göre konu kapandı ki kapanmalı uzatılmamalı.
Yazım hatam ve Sürcülisan(TDK'a böyle öneriyor, garip) oldu ise affola...
SAYGILAR...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Hata yapmakta Hatayı düzeltmekte insanlar içindir.
Hatayı anladıktan sonra ÖZÜR dilemek büyüklüktür.Olaya mümkün olduğu kadar yorumsuz bırakmak daha mantıklı olacaktır.
Gereksiz ve konuyu uzatmak adına yazılan yazılardan lütfen kaçınalım.
Bu olgunluğun için seni kutluyorum Ulvi.
SAYGILAR..
Tekrar merhaba,
Uzunca bir süredir bu forumda discusu sevdirmeye,öğretmeye discusu yaygınlaştırmaya, ve diğer ülkelerde olduğu kadar değeri hak etmesine ve hobicinin bu balıktan korkmamasına, bu hobiyi bilinçli yapmasına yönelik yazılarım yapıcı eleştirilerim ve sohbetlerim oldu, bi nevi bunu şahsım adına misyon edindim, hayatım boyunca gurur duyulan bir evlat, onurlu ve şerefli bi asker, dürüst bir ticaret adamı, iyi bir aile reisi ve babası olarak bu güne kadar yaşantımı daim ettirdim, ve ettireceğim, fakat son bir hafta içerisinde olan olaylar benim ömrümden ömür yedi bunun sebebi benim kendimden olan şüphem değildi vicdanen çok rahattım fakat, kişiliğimi ve karekterimi yıpratıcı eleştiriler karşısında son derece yıprandım, neyseki ilahi adalet yerini buldu ve mevzu açığa kavuştu,
Şimdi bizler halk olarak aslında en büyük yargı organıyız, topluluklar yüzyıllar boyunca yeryüzünde istediklerini yüceltti istediklerinin ipini çekti, burada bizlere düşen görev mevzuları değerlendirirken tarafların her nekadar kişilik ve karekterlerini bilmesekte tanımasakta ön yargılı yaklaşmayalım, Ulvi ile dün konuştum eminim benimle 1 saat geçirse o beni bende onu çok seveceğiz, keşke önce birde benimle konuşsaydı ve somut örneklerle hareket etseydi, mevzu buralara kadar gelmeseydi, neyse artık olan oldu.
Öncelikle bana bu sıkıtılı günlerimde ulaşıp, bana moral veren, bana karşı olan güvenini bildiren, desteğini arkamda gördüğüm tüm dostlara teşekkürü bir borç bilirim, sonra hatasını kabul edip yaptığı yanlışı fark eden gerçekten bu erdemli davranışı gösteren Ulviye teşekkür ederim. , her ne kadar tatsızlıklar yaşamış olsakta özrünü kabul ediyorum hakkım helaldir.
Forumdan ayrılmakta kararlı idim,olan olaylar benim için geçerli bi protesto sebebi idi,ve ayrıldım, fakat Ulvini ve Ercanın yaptığı yanlışı fark edip özür ve af dilemesi benim tekrar sizlerle bir arada olmam için yeterli bir sebep, yani kaldığımız yerden paylaşıma devam….
HATASIZ KUL OLMAZ, EN BÜYÜK ERDEM HATASINI ANLAYIP ÖZÜR DİLEMEYİ BİLMEK VE HELALLİK ALMAKTIR, ULVİ BEY DE BUNU GERÇEKLEŞTİREREK BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖSTERMİŞTİR. İKİNİZDE BİZİM İÇİN BUKADARDEĞERLİ PAYLAŞIMLAR YAPARKEN,SİZLERDEN BİR ÇOK ŞEYİ ÖĞRENİRKEN, BU SİTEDEN AYRILMAKTA NEDEMEK,DÜŞÜNMESİ BİLE İNANIN BENİ ÇOK AMA ÇOK ÜZÜYOR, YENİ BİR ÜYE OLDUĞUMDAN AMA OLDUĞUM GÜNDEN BERİ HERGÜN YAKLAŞIK 5 SAATİMİ BU SİTEDE GEÇİRMEKTEN VE DOSTLUK VE PAYLAŞIM ORTAMINDAN ÇOK MEMNUNUM AMA HEP BERABER OLDUĞUMUZ SÜRECE,
SAYGI VE SEVGİ ÇERÇEVESİNDE DAHA NİCE DOSTLUKLARA VE PAYLAŞIMLARA.
SAYGILAR,
tebrikler sizede bu yakışır.
Mutlu günler.
Merhaba,
Gecenin bir yarısı başlayan ve geç saatlere kadar devam eden tartşmayı yakından takip etmiş ve beni ilgilendirmeyen ve yanlış anlaşılmamak için müdahil olmamıştım.. Görüyorumki herşey tatlıya bağlanmış böyle güzel bir paylasım sitesinin selameti açısından kendi adıma çok memnunum.. Hoş görülü davranışlarınız sağ duyulu yaklaşımlarınızdan ötürü tartışmayı sonlandıran herkesi tebrik ederim..
maşallah ya modumuzuda tanımış olduk böyle bir mod. umuz olduğu için grurduymalıyız kin değil
saygılar...
Ben konuyu başlarda biraz takip ettim yalnız arada kaçırmışım. Tartışma baya büyümüş ancak neyseki orta yol bulunmuş. Özür dilemek ve affetmek büyüklüktür. İki arkadaşımızı da büyüklüklerinden dolayı tebrik ediyorum. Olayın tatlıya bağlanması çok sevindirici.
Saygılar,