Suyun Üstünde Zıplayan Şeyler Ne?
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2018 07:27
[QUOTE=eryan]Balıklara yok size var[/QUOTE]
Erhan bey biraz daha açık yazarsanız sevinirim. Collembola nın yararları ve zararları nelerdir?
Erhan bey biraz daha açık yazarsanız sevinirim. Collembola nın yararları ve zararları nelerdir?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2018 08:58
[URL]https://www.akvaryum.com/forum/springtail_yaykuyruk_collembola_canli_yem_k904535.asp[/URL]
Şu konuyu inceleyebilirsiniz.
Şu konuyu inceleyebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2018 10:04
Su yüzeyinde dalgalanmayı artırın, belki varsa geçici bir süre ufak bir iç filtre ile destekleyin sirkulasyonu, azalıp yok olurlar genellikle. Zararını görmedim endişelenecek birşey değil.
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2018 11:02
[QUOTE=eryan]Balıklara yok size var[/QUOTE]
Erhan bey'in bu yazısı tedirgin etti biraz ama aşağıda verilen verilen link e bakınca hazır canlı yem :)
[QUOTE=sinan m.d][URL]https://www.akvaryum.com/forum/springtail_yaykuyruk_collembola_canli_yem_k904535.asp[/URL]
Şu konuyu inceleyebilirsiniz.[/QUOTE]
[QUOTE=ityo39]Su yüzeyinde dalgalanmayı artırın, belki varsa geçici bir süre ufak bir iç filtre ile destekleyin sirkulasyonu, azalıp yok olurlar genellikle. Zararını görmedim endişelenecek birşey değil.[/QUOTE]
Sinan bey ve Cem bu arada ilginiz için teşekkür ederim. Birde bunlar kendiliğinden nasıl oluştu veya nereden geldi aklım almıyor...
Erhan bey'in bu yazısı tedirgin etti biraz ama aşağıda verilen verilen link e bakınca hazır canlı yem :)
[QUOTE=sinan m.d][URL]https://www.akvaryum.com/forum/springtail_yaykuyruk_collembola_canli_yem_k904535.asp[/URL]
Şu konuyu inceleyebilirsiniz.[/QUOTE]
[QUOTE=ityo39]Su yüzeyinde dalgalanmayı artırın, belki varsa geçici bir süre ufak bir iç filtre ile destekleyin sirkulasyonu, azalıp yok olurlar genellikle. Zararını görmedim endişelenecek birşey değil.[/QUOTE]
Sinan bey ve Cem bu arada ilginiz için teşekkür ederim. Birde bunlar kendiliğinden nasıl oluştu veya nereden geldi aklım almıyor...
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2018 11:41
Bana kalırsa (ne kadar bilimsel bir mantık olmasa da) nerden geldi neden oldu sorularından ziyade sonuca ve çözüme odaklanmak gerekiyor bu işte... Bende bir dönem çok oldu, yüzey bitkileri ile geliyor genelde, ama milyon tane değişken var bilmek zor.
Gönderim Zamanı: 30 Mart 2018 18:05
[QUOTE=sezokara]
Erhan bey biraz daha açık yazarsanız sevinirim. Collembola nın yararları ve zararları nelerdir?[/QUOTE]
Yararı balıklara yem olması, size zararı sivri sinek gibi sokup kaşındırması. Son zamanlarda bitki aldıysanız onlarla birlikte gelmiştir.
Erhan bey biraz daha açık yazarsanız sevinirim. Collembola nın yararları ve zararları nelerdir?[/QUOTE]
Yararı balıklara yem olması, size zararı sivri sinek gibi sokup kaşındırması. Son zamanlarda bitki aldıysanız onlarla birlikte gelmiştir.
Teşekkür Edenler: [T]103935,sezokara[/T]