suyumu nasıl temız tutarım?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Beğenenler: [T]181119,safakinan[/T][T]186487,kuscu0608[/T]
+1: [T]186487,kuscu0608[/T]
Yapabileceğiniz bir kaç şeyi sıralamak gerekirse : Baliklarinizin sayisini 1 erkek 3 4 dişi olacak şekilde ayarlayıp diğer balıkları akvaryumcunuza iade edin...
Yada yeriniz ve maddi imkaniniz müsaitse 250 litrelik bir tank alarak baliklarinizi oraya koyabilirsiniz o büyüklükte bir tank balıklarınızın daha rahat etmesini sağlayacaktır kuşkusuz.
Sağlıklı hobiler dilerim.
130 adet chicklet vardı! 13 değil. Arkadaşım başka tür beslemeye karar verdi o balıkları da bana hibe etti. Ben suyun sıcaklığı eşitlenir sandım ama sonuç öyle olmadı. Boyları resimdeki gibi. Dayanabilenler sağ kaldı. Tahminimce su balıkların tam üstüne geldi, o yüzden öldüler. Ben de çok üzüldüm ama elimden bir şey gelmedi. Valla bana göre yetiyor gibiydi, yani o sayıdan sonra 18 balığımın olması ve de hala akvaryum küçük diye yanıt almam beni baya şaşırttı. 18 balığa 57 ltlik akvaryum yetmez mi?? Az önce akvaryumcuya gittim, sump yapımını sordum, hiç tavsiye etmedi elektrikler gidince ne akvaryumun kalır ne de halıların kalır dedi. Su taşar heryer berbat olur dedi. Elimdeki motoru değerlendirerek ne yapmalıyım?
Peki akvrayumu büyütücem. Kafamdaki Ebatlar 125* 60 *50 cm buda 375 lt oluyormuş.Bu ebatlar da yeter sanırım