Suntadan Akvaryum Mobilyası Saglammı
Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2015 23:18
Arka kısıma kalın 8 - 12 - 18 mm sunta yada mdf bulabilirsen arkaya sık yoksa dağılır
Beğenenler: [T]146686,Penguen[/T][T]169920,onlyn_gny[/T]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2015 11:17
Ortadan dikme inip dikmenin bitiminde de yere basan bir ayak olsa sağlam olurdu diye düşünüyorum...Bu hali ile zamanla esneme yapması ve sallanması yüksek...
Beğenenler: [T]169920,onlyn_gny[/T][T]113752,emre---topbas[/T][T]123601,ybyasin[/T]
Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2015 11:35
Kardeşim suntaya güven olmaz.Taşır ama ne zamana kadar sunta içeriden çürür.
Benim tavsiyem ortadaki rafı çıkar.Sonra yan ayaklara bitişik ve aynı şekilde mdf ile destekle.ortaya da mdf ile yanlardaki gibi bir destek at sağlamlaştır.Akvaryumu da kaldır indir yapmamış olursun.
Benim tavsiyem ortadaki rafı çıkar.Sonra yan ayaklara bitişik ve aynı şekilde mdf ile destekle.ortaya da mdf ile yanlardaki gibi bir destek at sağlamlaştır.Akvaryumu da kaldır indir yapmamış olursun.
Beğenenler: [T]169920,onlyn_gny[/T]
Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2015 11:49
En iyi yapan kişi bilir. Benim tavsiyem su taşırmamaya dikkat et. Evimde altı sunta olan net 180 litrelik akvaryumum var. Ben 2 kere su taşırdım ve yanlar şişme yaptı. Şimdilik kullanıyorum.[EDIT]Fatih06,2015-06-15 11:51:11[/EDIT]
Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2015 12:18
Mobilyanın arkası aynı malzemedenmi yapılmış? Aynı malzeme kullanıldıysa montaj esnasında tutkalda kullanılmışsa birşey olmaz. Ancak arkada ince kontra vs. kullanıldıysa tutkal vs. kullanılmadıysa kadayıf diye tabir edilen katlanma olabilir. Benim 140 lt lik bir akvaryumum kendi yaptığım sunta mobilyada duruyor ve 3 senedir sorunsuz kullanıyorum.
Gönderim Zamanı: 15 Haziran 2015 13:12
İçin rahat olsun çooook rahat taşır. (üstüne bir bu kadar daha akvaryum koysan yine taşır)
Sen sadece suntanın kaplamasının sıyrılıp ıslanmamasına ve şişmemesine dikkat et ..ıslansada taşır ..taşımaması için iyice çürümesi lazım ..
Sen sadece suntanın kaplamasının sıyrılıp ıslanmamasına ve şişmemesine dikkat et ..ıslansada taşır ..taşımaması için iyice çürümesi lazım ..
Beğenenler: [T]169920,onlyn_gny[/T][T]60336,saeros[/T]
Gönderim Zamanı: 19 Haziran 2015 12:23
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için arka tarafı sunta diil ince bi tabaka yan bölgeler tutuyo sadece su taşırmıyorum kesintlikle altakı akvaryumlarıda kaldırıcam yakında agırlık başka kalmıcak ortaya destek düşünüyorum suan yorumlarınız için çok teşekkür ederim
Gönderim Zamanı: 20 Haziran 2015 10:26
Alttaki akvaryumları çıkartmazsan zamanla akvaryumlardaki buharlaşma sonucu dolabın içten içe çürür o zaman sorun olur tabi buda hemen olmaz buharlaşmaya göre değişir, üstteki akvaryum çok hacimli olmadığı için sorun olmaz rahatlıkla kullanabilirsin, sunta suyu sevmez birleşim yerlerinden su almamasına dikkat etmen yeterli ..
Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2015 14:13
Zamanla rutubetten çürüyecektir.