Sumplu Akvaryumda Devrim(Resimli ve bölüm
Barış bey,yorumunuz için teşekkkür ederim.Sizlerin sayesinde kendimizi geliştirmeye calışıyoruz.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Alibey yapmış oldugunuz akvaryumu ve üzerine yazılmış olan fikir alışverişlerini heyecanla takip ettim.Gerçektende çok beyendim,size sormak istedigim başka illere mesela benim gibi istanbulda olanlar ve ya başka il de olabilir müşterileriniz olursa nakliye gibi konuları nasıl hallediyorsunuz.Yeni bir akvaryum yaptırmayı düşünüyorum ve çok araştırıyorum.Bu sistemle büyük ölçülü akvaryum örnegin benim yaptırmayı düşündügüm (170*60*60h)ölçülerinde bir akvaryum olabilirmi ve fiyat ne olur öm de atabilirsiniz,şimdiiden ilginize teşekkür eder,iyi çalışmalar dilerim.
Kahraman bey yorumunuz için teşekkür ederim.
Nakliye işini mobilya taşıyan kamyonlar ile gönderiyoruz.Şu ana kadar bir sıkıntı olmadı.Fiyatı istediğiniz gibi Ö.M den gönderiyorum.
Saygılarımla...
Ali abim öncelilkle çalışmalarından dolayı kutluyorum.Sormak istediğim bişe var.Arkadan sumplı akvaryumlarda kayıt kuşak kullanıyormusun.Fotoğraflarda göremedim sanki.Benimde 170*60*60 ebatında bir akvaryum yapma düşüncem var.Banada bi fiyat verirmisin mobilyalı,arka fonlu,arkadan sumplı. Teşekkürler.
Ali abim öncelilkle çalışmalarından dolayı kutluyorum.Sormak istediğim bişe var.Arkadan sumplı akvaryumlarda kayıt kuşak kullanıyormusun.Fotoğraflarda göremedim sanki.Benimde 170*60*60 ebatında bir akvaryum yapma düşüncem var.Banada bi fiyat verirmisin mobilyalı,arka fonlu,arkadan sumplı. Teşekkürler.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir