Sump yapımı
Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2013 20:03
- ben bu işte yeniyim 60*30*40 ben bu ölçülerde Sump yapmak istiyorum çünkü yerim buna müsait ben aralara kaçar cm cam koyacağımı bilemedim bi hesap hatası yapmak istemiyorum o yüzden yarımcı olursanız bende ona göre parçaları kestirecem sump 5mm cam dan olacak ona göre bana ara camların ölçülerini yan camların ölçülerini verirseniz sevinirim Teşekkürler
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2013 00:10
[QUOTE=ERSY]
[/QUOTE]
Merhaba,
Ersoy Bey,bölmeleri 15-10-15 ölçülerinde yapabilirsiniz,diğer bölümede ısıtıcı ve sump motorunu koyabilirsiniz.Fakat çizdiğiniz resimde sol kısımdaki bölmeleri anlayamadım?Mehmet Özüdoğru 2013-12-01 17:59:34
- <span style="line-height: 1.4;">[URL=#]</a>
</span> - <span style="line-height: 1.4;">
</span> - <span style="line-height: 1.4;">ben bu işte yeniyim 60*30*40 ben bu ölçülerde Sump yapmak istiyorum çünkü yerim buna müsait ben aralara kaçar cm cam koyacağımı bilemedim bi hesap hatası yapmak istemiyorum o yüzden yarımcı olursanız bende ona göre parçaları kestirecem sump 5mm cam dan olacak ona göre bana ara camların ölçülerini yan camların ölçülerini verirseniz sevinirim Teşekkürler</span>
[/QUOTE]
Merhaba,
Ersoy Bey,bölmeleri 15-10-15 ölçülerinde yapabilirsiniz,diğer bölümede ısıtıcı ve sump motorunu koyabilirsiniz.Fakat çizdiğiniz resimde sol kısımdaki bölmeleri anlayamadım?
Gönderim Zamanı: 03 Aralık 2013 02:43
[QUOTE=Mehmet Özüdoğru] [QUOTE=ERSY]
[/QUOTE]
Merhaba,
Ersoy Bey,bölmeleri 15-10-15 ölçülerinde yapabilirsiniz,diğer bölümede ısıtıcı ve sump motorunu koyabilirsiniz.Fakat çizdiğiniz resimde sol kısımdaki bölmeleri anlayamadım?[/QUOTE]
- <span style="line-height: 1.4;">[URL=#]</a>
</span> - <span style="line-height: 1.4;">
</span> - <span style="line-height: 1.4;">ben bu işte yeniyim 60*30*40 ben bu ölçülerde Sump yapmak istiyorum çünkü yerim buna müsait ben aralara kaçar cm cam koyacağımı bilemedim bi hesap hatası yapmak istemiyorum o yüzden yarımcı olursanız bende ona göre parçaları kestirecem sump 5mm cam dan olacak ona göre bana ara camların ölçülerini yan camların ölçülerini verirseniz sevinirim Teşekkürler</span>
[/QUOTE]
Merhaba,
Ersoy Bey,bölmeleri 15-10-15 ölçülerinde yapabilirsiniz,diğer bölümede ısıtıcı ve sump motorunu koyabilirsiniz.Fakat çizdiğiniz resimde sol kısımdaki bölmeleri anlayamadım?[/QUOTE]
o sol taraftan pis su girii düşünmüştüm ben bu Sump ı tepe Sump olarak yapmayı planlıyorum