Sump Ayarı Ve Dikkat Edilmesi Gerekenler
Furkan bey vermiş olduğunuz bilgilerden dolayı çok teşekkür ederim.Buğün 650 lt tank 200 lt sump sipariş verdim.Size sormak istediğim soru sump ta elyaf bölmesinden sonra biolojik filtrasyon için kaç bölme olması gerekir.Akvaryum cu tek bölme yeter dedi sizce de yeterlimi.Sump ölçüleri 85x50x50.Birde, akvaryum ölçüleri 180x65hx57 olduğu için çift taraftan kuleli bu durum da kafa motorunu 3000 lt/h lik 2 adet kullanırsan daha iyi olur dedi sizce ne yapmalıyım.Tekrar teşekkür ederim.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Akvaryumcunun bana söylemesine göre motorun tüketimi 35 watt atmanın ise 115 watt yanlış hatırlamıyorsam birde sesli çalışıyor dedi.Fiyatları arasında da çok büyük fark yok atman 107 75 tl bu motorda 110 tl o yüzden kafam karıştı.Peki Biyolojik filtre bölmesinde neler kullanmalıyım onuda çok iyi bilmiyorum.Bu konuda da bilgi verebilirmisin.Şimdiden teşekkür ederim.
Akvaryumcunun bana söylemesine göre motorun tüketimi 35 watt atmanın ise 115 watt yanlış hatırlamıyorsam birde sesli çalışıyor dedi.Fiyatları arasında da çok büyük fark yok atman 107 75 tl bu motorda 110 tl o yüzden kafam karıştı.Peki Biyolojik filtre bölmesinde neler kullanmalıyım onuda çok iyi bilmiyorum.Bu konuda da bilgi verebilirmisin.Şimdiden teşekkür ederim.
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Arkadaşlar bende cuma günü sumplı akvaryum kurucam benim sorum akvaryuma su doldurdugum zaman otomatik olarak sumpta dolucak heralde ondan sonra kafa motorunu prize takıcam olay bumudur?
Arkadaşlar bende cuma günü sumplı akvaryum kurucam benim sorum akvaryuma su doldurdugum zaman otomatik olarak sumpta dolucak heralde ondan sonra kafa motorunu prize takıcam olay bumudur?
[/QUOTE]Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Forumda sump dizaynı ile ilgili bir konu görmüştüm ama o konuyu tekrar aradığımda bulamadım...
Saygılarımla...
Saygılar