Sude petshop Şirinyer
Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2013 20:06
Herkese iyi akşamlar . Şirinyer izbandan indiğinizde çıkışın hemen sağında kalan SUDE PETSHOP a uğramanızı tavsiye ederim . İlk defa gitmeme rağmen hem yaşımda küçük bana olan ilgi alaka tek kelime süperdi her soruma tek tek cevap verildi çok hoşuma gitti doğrusu ve tür olarak bir çok türü bulabilirsiniz mesela KOİ KILIÇ ve CAMGÖZ KILIÇ gördüm balıkların bulundugu üst kat çok büyük bir yer bitkide var akvaryum sayısı çok fazla ve temizlikde cok iyidi . Akvaryum fiyatlarıda ucuzdu . Petshop gezintisi yapanlara SUDE PETSHOPU öneriyorum böyle ilgili alakalı tür secenegi cok olan ve ucuz bir yer cok yok .
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2013 07:38
Koi kılıçlar anaç boydaydı cmini bilmiyorum 7.5tldi
Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2013 03:52
Belkide İzmir'in en yeni akvaryumcu'su ama gerçekten kalite bir mekan.. Balıklar sağlıklı,malzemeler sağlam ve yemler tazedir..Ayrıca sahipleri de tanıdığım iyi kalpli insanlardır.. Bence de herkesin bir uğraması gerekir..
Gönderim Zamanı: 06 Mart 2014 17:16
Kesinlikle harika bir pet markettir.zengin urun yelpazesiyle butun aradiginiz urun ve baligi kolaylikla bulabileceginiz ender akvaryumculardandir.sahipleri mukemmel insanlardir.hemen hemen her hafta keyif alarak ziyaret ettigim bir mekandir.
Gönderim Zamanı: 07 Mart 2014 21:26
Ellerinde cüce amerikan varmı acaba, yakın zamanda gidecek olan arkadaşlar buradan yada ö.m. ile bilgilendirebilirlerse sevinirim.
Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2014 08:39
Perşembe yada cuma günü yeni balık türleri gelecekmiş.