Suçlu Hangisi
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2012 09:47
Arkadaşlar merhaba. Bitkili tankımda her yeni çıkan yaprağı balıklarımdan birileri malesef yemekteler. hangi tür olduğunu bir türlü bulamadım akvaryumdaki canlılar; melek, kılıç kuyruk, balon moly, danio ve pembe zebra, siyah tetra, sarı tetra, yakut tetra, rasbora, conchonius (gül barbus), lepistes, bronz çöpçü ve cüce vatoz. Sizce bunlardan hangisi bitkileri telef eder? Bi fikri olan varmı?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2012 09:56
Kılıç kuyruklar yiyor. Bende de Cabomba var. Hep çıkan yaprakları yiyorlar. Ben takip ettim onlar yapıyor.VUSLAT 2012-02-04 10:07:34
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2012 10:32
[QUOTE=tropicaL]
Kılıç kuyruklar yiyor. Bende de Cabomba var. Hep çıkan yaprakları yiyorlar. Ben takip ettim onlar yapıyor.[/QUOTE]
Kılıç kuyruklar henüz 1hafta oldu tanka gireli onların olduğunu sanmıyorum çünkü onlardan önce vardı bu durum. Başka fikrin varmı acaba?
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2012 19:01
Melekler yapıyor. Sert yapraklı bitkilere dokunmuyorlar fakat narin yapraklı bitkileri didikliyorlar. Benim çınarımı yapraksız bırakmışlardı.
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2012 23:12
Büyük ihtimal melekler yiyordur.
Gönderim Zamanı: 21 Şubat 2012 00:03
Merhabalar, meleklerde yiyebilirler, onlarda bitkilerin yapraklarını çok fazla didiklerler, özellikle aç kaldıkları zaman.