Şubatta İstanbul Buluşması
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2008 12:13
Genel bi buluşma olursa bizlerde geliriz işallah. Şubat ayında buluşmayı nerde yaparsınız. Pier Loti demeyin donarız valla.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 15 Kasım 2008 14:50
Hiç sorma bugün yine Ankaradan sayın Rektörümüz geldi teftişe ve ben daha işyerindeyim malesef kaçta çıkarız allahkerim. Cumartesilerim hep böyle geçiyor.wiwiwi 2008-11-15 14:51:34
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2008 02:45
[QUOTE=reis][QUOTE=unotim123]
Tam olarak belirttiğim tarihlerde geleceğim.Semt de Şişli/Seyrantepe imiş.
[/QUOTE]Kardeş,sen tam benim mahalleme geliyorsun.
Söyle bakayım sen Seyrantepe'de kime misafir olacaksın? Bu mahalleden olupta benim tanımadığım kimse yoktur.
[/QUOTE]Abi sen Şişli desin bana niye söylemiyorsun ya?Bende Halide Edip Adıvar Mahallesi'ndeyim.Sırf aynı ilçedeyiz diye içimi bir korku ve heyecan kapladı.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2008 14:33
Kaç tane Seyrantepe varki abi?
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2008 15:00
[QUOTE=imbellis]Şubatta ben de geliyorum İstanbul'a.Onur abiyle buluşup geliriz artık.Tabi karşılayacak birisi olursa.Ben Halkalıdayım.[/QUOTE]
Sende benim mıntıkama geliyorsun demek.Bende Halkalı Toplu Konutlar 1. Etap'ta oturuyorum.
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2008 15:03
[QUOTE=MuŞLu hKn][QUOTE=imbellis]Şubatta ben de geliyorum İstanbul'a.Onur abiyle buluşup geliriz artık.Tabi karşılayacak birisi olursa.Ben Halkalıdayım.[/QUOTE]
Sende benim mıntıkama geliyorsun demek.Bende Halkalı Toplu Konutlar 1. Etap'ta oturuyorum.
[/QUOTE]
Hmmm.Ben tam olarak nereye gideceğimi bilmiyorum.Orada bi karakol varmış benim gideceğim yer(eniştemler) onun yanındaymış
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2008 22:32
[QUOTE=ufuk179] [QUOTE=reis][QUOTE=unotim123]
[/QUOTE]
Söyle bakayım sen Seyrantepe'de kime misafir olacaksın? Bu mahalleden olupta benim tanımadığım kimse yoktur.
[/QUOTE]Abi sen Şişli desin bana niye söylemiyorsun ya?Bende Halide Edip Adıvar Mahallesi'ndeyim.Sırf aynı ilçedeyiz diye içimi bir korku ve heyecan kapladı.[/QUOTE]
Ben Şişli'de değilim.Ben Seyrantepe'de oturuyorum ama bu mahalle öyle enteresan ki,bir kısmı Kağıthaneye,diğer bir kısmı Şişli'ye,bir kısmıda 4 Levent'e bağlı.
Şişli ile uzaktan yakından alakam yok.
Yeni yapılan Galatasaray'ın Aslantepe stadı bana kuş uçuşu 150 metre.
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2008 22:54
[QUOTE=reis][QUOTE=ufuk179] [QUOTE=reis][QUOTE=unotim123]
[/QUOTE]
[/QUOTE]Abi sen Şişli desin bana niye söylemiyorsun ya?Bende Halide Edip Adıvar Mahallesi'ndeyim.Sırf aynı ilçedeyiz diye içimi bir korku ve heyecan kapladı.[/QUOTE]
Ben Şişli'de değilim.Ben Seyrantepe'de oturuyorum ama bu mahalle öyle enteresan ki,bir kısmı Kağıthaneye,diğer bir kısmı Şişli'ye,bir kısmıda 4 Levent'e bağlı.
Şişli ile uzaktan yakından alakam yok.
Yeni yapılan Galatasaray'ın Aslantepe stadı bana kuş uçuşu 150 metre.
[/QUOTE]Abi Ali Sami Yen de bana çok yakın.Taş çatlasa 200-250 metre ama bu beni ilgilendirmiyor tabi.Sırf okuluma yakın diye burdayım yoksa gider Şükrü Saraçoğlu yakınlarında biyer de otururum.Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 16 Kasım 2008 23:03
[QUOTE=imbellis][QUOTE=MuŞLu hKn][QUOTE=imbellis]Şubatta ben de geliyorum İstanbul'a.Onur abiyle buluşup geliriz artık.Tabi karşılayacak birisi olursa.Ben Halkalıdayım.[/QUOTE]
[/QUOTE]
Hmmm.Ben tam olarak nereye gideceğimi bilmiyorum.Orada bi karakol varmış benim gideceğim yer(eniştemler) onun yanındaymış
[/QUOTE]
Burada iki tane karakol var.Birisi Halkalı Meydan'da ŞEhit Ahmet Zehir Karakolu diğeri Polis Lojmanları'nın hemen üstündeki karakol
Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2008 09:35
[QUOTE=MuŞLu hKn][QUOTE=imbellis]Şubatta ben de geliyorum İstanbul'a.Onur abiyle buluşup geliriz artık.Tabi karşılayacak birisi olursa.Ben Halkalıdayım.[/QUOTE]
[/QUOTE]
Bence gelmekten vazgeçin.
Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2008 09:43
[QUOTE=e.duru][QUOTE=MuŞLu hKn][QUOTE=imbellis]Şubatta ben de geliyorum İstanbul'a.Onur abiyle buluşup geliriz artık.Tabi karşılayacak birisi olursa.Ben Halkalıdayım.[/QUOTE]
[/QUOTE]
Bence gelmekten vazgeçin.
[/QUOTE]
Gönderim Zamanı: 17 Kasım 2008 10:24
[QUOTE=ufuk179] [QUOTE=reis][QUOTE=unotim123]
[/QUOTE]
Ben aynı şehirde olduğum halde Uğur abiyi görünce heyecanlarım ama hep beni teyet geçer. (Kaçmasını bilene )
O gün bir aksilik çıkmazsa bende gelirim.