Sp ve yunus akvaryumu hazırlık yeniden düzenlendi
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2013 22:26
Fotoğraf:
Boyut (cm):
Kapasite (litre):80
Canlılar: eklenmedi henüz
Malzemeler: tetratec ex700 dış filtre,atman hava motoru,shark ısıtıcı
Akvaryum Bakımı:
Kullanılan Yemler:tatra discus,tetra pro algea,tropical spiriluna
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:azoo aquaguard,reeflowers bacteria feeder,kaya tuzu
keremcan 2013-01-22 17:52:01
eski hali
Uploaded with ImageShack.us
Boyut (cm):
Kapasite (litre):80
Canlılar: eklenmedi henüz
Malzemeler: tetratec ex700 dış filtre,atman hava motoru,shark ısıtıcı
Akvaryum Bakımı:
Kullanılan Yemler:tatra discus,tetra pro algea,tropical spiriluna
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar:azoo aquaguard,reeflowers bacteria feeder,kaya tuzu
İlk kurduğum akvaryumda su düzelmeyince bende yeni baştan kurdum balıkları yavru tankına aldım.Sonra akvaryumu tamamen boşaltıp kumu,akvaryumu ve kayaları yıkadım daha sonra suyunu doldurdum.Su düzenleyicisi,bacteria feeder ve tuzunu ekleyip filtreyi çalıştırmaya başladım bu sefer işimi garantiye alıp 5 gün bekliceğim bu sefer olucağını umut ediyorum.Yeni düzenleme için yorumlarınızı bekliyorum.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2013 22:43
80 ltrede yunus ve sp olamz ancak canlı doyuran olur sıze tafsıyem bıtkılı canlı doyuran yapmanız ama yende sızın kararınız balıklarınıza ıskence yapmmıs olursun o akvaryumda
Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2013 23:09
Bu hacme sadece bir koloni sp yapmanı öneririm 1 erkek 3 dişi şeklinde. Yanına 1 tanede vatoz at tamam. Yunus için 250-300 litre akvaryumun olması lazım.vhd+9 2013-01-18 23:11:09
Gönderim Zamanı: 19 Ocak 2013 12:55
Dostum zevkinin kırılmasını istemem ama gerçekten yunuslar için geniş akvaryum şart sarı prenses olabilir ama yunus için en azından 250 litre olmalı bence.
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2013 00:54
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2013 16:18
Ya 1e 3d sp yada canlı doğurana geç gözüme çarptı ısıtıcın tamamen içinde olması gerekiyor.
sp besleyeceksen bitkiyi çıkart onun yerine kaya ekle mağra yap ve arka planı mavi yap hem derinlik hissi verir hemde canlı görünür akvaryumun ısıtıcını 26 dereceye ayarlarsan tam olur.
sp besleyeceksen bitkiyi çıkart onun yerine kaya ekle mağra yap ve arka planı mavi yap hem derinlik hissi verir hemde canlı görünür akvaryumun ısıtıcını 26 dereceye ayarlarsan tam olur.
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2013 16:36
Isıtıcının üstünde max. değeri yazıyor ona göre koymuştum.Şimdi tamamen koydum içine :) Arkaplanıda geçiçi bir süreliğine koydum çevremdeki akvaryumcularda fazla çeşit bulamadım.Bulabilirsem okyanus dibi fonunu almak istiyorum.