SP ve akvaryum
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2011 13:35
[QUOTE=coldglave]65*26*22 boyutlarında akvaryumum var.İçinde ne kadar balık besleyebilirim ve sp üretimi yapabilirmiyim ?
[/QUOTE]
O hacimde ki akvaryumda sarı prenses beslenemez ancak canlı doğuran türlerinden besleyebilirsiniz.
Saygılar...
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2011 14:15
[QUOTE=Burak Bulut] [QUOTE=coldglave]65*26*22 boyutlarında akvaryumum var.İçinde ne kadar balık besleyebilirim ve sp üretimi yapabilirmiyim ? [/QUOTE]
O hacimde ki akvaryumda sarı prenses beslenemez ancak canlı doğuran türlerinden besleyebilirsiniz.
Saygılar...
[/QUOTE]
O akvaryumda sarı prenses beslenebilir fakat yüksek bir ihtimal yavru alamazsınız,arkadaşımın dediği gibi ben olsam o akvaryumda canlı doğuran beslerim,aynı zamanda o boyutlardaki akvaryum sarı prensesleriniz için F tipi cezaevi olur.
İlla ciklet besleyeceğim derseniz,acemiliğinizi atmak ve cikletler hakkında iyi bir tecrübe kazanmanız açısından 1 çift amerikan zebra ciklet öneririm.
Daha sonralarda bu akvaryumu yavru akvaryumu yapıp daha büyüğünda sarı prenses besleyebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2011 14:37
Sarı prenses beslersiniz ama abilerimde dediği gibi yavru almanız çok zor ve balıklar rahat edemez.
Amazônia 2011-02-18 14:45:44
Size en uygunu amerikan zebra, hem yavru almanızda çok kolay.
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2011 17:03
[QUOTE=ibrahim hk][QUOTE=Burak Bulut] [QUOTE=coldglave]65*26*22 boyutlarında akvaryumum var.İçinde ne kadar balık besleyebilirim ve sp üretimi yapabilirmiyim ? [/QUOTE]
Saygılar...
[/QUOTE]
O akvaryumda sarı prenses beslenebilir fakat yüksek bir ihtimal yavru alamazsınız,arkadaşımın dediği gibi ben olsam o akvaryumda canlı doğuran beslerim,aynı zamanda o boyutlardaki akvaryum sarı prensesleriniz için F tipi cezaevi olur.
İlla ciklet besleyeceğim derseniz,acemiliğinizi atmak ve cikletler hakkında iyi bir tecrübe kazanmanız açısından 1 çift amerikan zebra ciklet öneririm.
Daha sonralarda bu akvaryumu yavru akvaryumu yapıp daha büyüğünda sarı prenses besleyebilirsiniz.
[/QUOTE]
Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım 37 litrede sarı prenses beslenmesi yanlıştır.
O hacimde beslediğiniz balık hem kendini gösteremez yani forumda gördüğünüz güzelliklere ulaşamaz hemde o canlıya işkence etmiş olursunuz.
Su değerleriniz çok çabuk bozulur balığınız çabuk hastalanır.
Kısacası 37Litrede sarı prenses beslenmesi önerilmez.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2011 17:16
[QUOTE=Burak Bulut] [QUOTE=ibrahim hk][QUOTE=Burak Bulut] [QUOTE=coldglave]65*26*22 boyutlarında akvaryumum var.İçinde ne kadar balık besleyebilirim ve sp üretimi yapabilirmiyim ? [/QUOTE]
[/QUOTE]
Saygılar...
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Lütfen yanlış bilgilendirme yapmayalım 37 litrede sarı prenses beslenmesi yanlıştır.
O hacimde beslediğiniz balık hem kendini gösteremez yani forumda gördüğünüz güzelliklere ulaşamaz hemde o canlıya işkence etmiş olursunuz.
Saygılar...
Burak bey;yanlış bilgilendirme felan yok,sadece siz yanlış anlamışsınız.Balık 37 litrede de 20 litrede de bakılabilir yeterki su olsun,az veya çok yaşar ayrı mesele.
Benim yazdığım "o boyutlardaki akvaryum sarı prensesleriniz için F tipi cezaevi olur"ile sizin yazdığınız "o canlıya işkence etmiş olursunuz"demekle aynı şeyler değilmi?
Ben 37 litrede sarı prenses beslenmesini asla önermem,zaten sizi kastederek"arkadaşımın dediği gibi ben olsam o akvaryumda canlı doğuran beslerim"diye belirttim.
Bırakın 37 litreyi Ben 100 litrede bile sarı prenses beslemem.
Sayğılarla.
Gönderim Zamanı: 18 Şubat 2011 20:04
Arkadaşların da dediği gibi illa ciklet beslemek istiyorsanız Amerikan Zebralardan 1 çift alabilirsiniz(aslında bu bile olmaz) ama onlarda çok çabuk ve çok fazla yavruladıklarından o akvaryum size küçük gelecektir. Sonuç olarak en iyisi bol bitkili canlıdoğurgan...
Saygılar..
mc_mali 2011-02-18 20:05:57
Saygılar..
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2011 11:31
Teşekkür ederim bilgileriniz için.Şimdi 100*35*45 boyutlarında bi tank aldım balıkları oraya aktardım bu akvaryum yeter herhalde balıklara ?
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2011 11:41
[QUOTE=coldglave]Teşekkür ederim bilgileriniz için.Şimdi 100*35*45 boyutlarında bi tank aldım balıkları oraya aktardım bu akvaryum yeter herhalde balıklara ? [/QUOTE]
Bu akvaryum iyi olur.Küçük olanı da yavru akvaryumu yapabilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2011 11:50
[QUOTE=ibrahim hk][QUOTE=Burak Bulut] [QUOTE=ibrahim hk][QUOTE=Burak Bulut] [QUOTE=coldglave]65*26*22 boyutlarında akvaryumum var.İçinde ne kadar balık besleyebilirim ve sp üretimi yapabilirmiyim ? [/QUOTE]
[/QUOTE]
Burak Bulut 2011-02-24 11:51:04
Saygılar...
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Saygılar...
Burak bey;yanlış bilgilendirme felan yok,sadece siz yanlış anlamışsınız.Balık 37 litrede de 20 litrede de bakılabilir yeterki su olsun,az veya çok yaşar ayrı mesele.
Benim yazdığım "o boyutlardaki akvaryum sarı prensesleriniz için F tipi cezaevi olur"ile sizin yazdığınız "o canlıya işkence etmiş olursunuz"demekle aynı şeyler değilmi?
Ben 37 litrede sarı prenses beslenmesini asla önermem,zaten sizi kastederek"arkadaşımın dediği gibi ben olsam o akvaryumda canlı doğuran beslerim"diye belirttim.
Bırakın 37 litreyi Ben 100 litrede bile sarı prenses beslemem.
Sayğılarla.
[/QUOTE]
O akvaryumda sarı prenses beslenebilir fakat yüksek bir ihtimal yavru alamazsınız
Yukarıda ki ibare size ait değil mi?
( acemiliğinizi atmak ve cikletler hakkında iyi bir tecrübe kazanmanız açısından 1 çift amerikan zebra ciklet öneririm. )
Ayrıca aynı akvaryuma amerikan zebra önermişsiniz oda bir canlı oda bir balık sarı prensesse işkence olan akvaryuma onu ansıl sığdıracaksınız.
Gönderim Zamanı: 24 Şubat 2011 11:52
Bence siz küçük olanı low tech bir bitki akvaryumu yapın.