sonunda akvaryumum olduuu
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2011 11:21
Benim kumu surekli sagitiyor bnim icemanlarda fazla dekorla oynamayim enkisa zamanda alisirlar isallah bir de fotograf cekersenNiz iyi olur
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2011 11:29
Esra yeni balıkların hayırlı olsun korkmaları normal daha geleli 2 gün oldu.Bu tür alışma evreleri her balıkta olur.Ama anlattıklarına bakarak kum kazmaları filan çok iyi erkek yer tutuyor sanırım.Yakında yavru haberlerini alırız.Sana tavsiyem bu tür balıklar sürekli kumu kazdıkları için dekorunu sağlamlaştırmalısınki devamlı kayalar filan devrildikçe sık sık Akvaryumuna müdahele etmek zorunda kalmayasın.Fotoları bekliyoruz....
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2011 11:46
[QUOTE=kadi37]Benim kumu surekli sagitiyor bnim icemanlarda fazla dekorla oynamayim enkisa zamanda alisirlar isallah bir de fotograf cekersenNiz iyi olur [/QUOTE]
Bu akşam kayaları ivice toprağa gömeyim bari resim var fakan makineyi unuttum tabana kadar kazdı ama sonra biraz kum düştü üstüne ters bir durum yoktur değil mi?
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2011 12:53
Hayırlı olsun yeni balıkların, akvaryuma fazla müdahale etme, onlar doğası geregi iç güdüsel eşerler, düzeltirler, kolay kolayda üzerlerine dökülecek kumdan zarar görmezler, onlar işlerini iyi bilirler, hayvanların iç güdüleri vardır o güdüye göre kendilerine zarar verdirtmeden davranırlar. Yeni resimlerininde bir bakarız bizde merak ettik
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2011 13:12
Sanki midye mi vardı:)
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2011 13:26
[QUOTE=cadi_87]Balıklarım geldi ama çok korkuyorlar ben odaya girince hepsi bir yere kaçıyor [/QUOTE] Yakında korku filmlerinde oynamanız için teklif gelecektirSonuçta balıkların, cadı görünce korkmaları normal bence
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2011 13:30
Sanki midye var gibi geldi ilk resimde de
beyazkalem 2011-12-05 13:31:53
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2011 13:41
Teklifler almıyor değilim hani değerlendiriyorum bende yakında sinemalarda boy gösteririm
Midye yok hiç bende göz yanılgısı olmuş sanırım
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2011 13:46
[QUOTE=beyazkalem]
Sanki midye var gibi geldi ilk resimde de
[/QUOTE]
Sanırım midyeler Esra hanımın gelecek balıkları gösterdiği akvaryuma ait resimler.Karışıklık oldu sanırsam.
[/QUOTE]
Sanırım midyeler Esra hanımın gelecek balıkları gösterdiği akvaryuma ait resimler.Karışıklık oldu sanırsam.
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2011 13:56
Hayırlı olsun. İcemanlar bol yavru verir aman ha şimdiden kumu kazmaya başladılarsa başınızı kaldıramaya bilirsiniz :)