Solo fotoğraflar
Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2010 19:55
DÜZELTME: Bu başlıkta, hoşuma giden ve akvaryum fotoğrafçılığı açısından çarpıcı olarak nitelendirileceğini düşündüğüm eski ve yeni fotoğraflarımı paylaşacağım.
Aslında başka başlıklarda bu balığın ve yaşadığı akvaryumun fotoğraflarını paylaşmış olsam da, bu fotoğraf oldukça özel olduğu için ayrıca paylaşmak istedim.
Balıklar, arada bir aynı insanlar gibi gerilirler ve uzuvlarını açarlar (insanların gerilip esnerken kollarını açmaları gibi).
İşte, lepisteslerimden birinin o hali:
Hitit 2010-04-04 19:24:42
Aslında başka başlıklarda bu balığın ve yaşadığı akvaryumun fotoğraflarını paylaşmış olsam da, bu fotoğraf oldukça özel olduğu için ayrıca paylaşmak istedim.
Balıklar, arada bir aynı insanlar gibi gerilirler ve uzuvlarını açarlar (insanların gerilip esnerken kollarını açmaları gibi).
İşte, lepisteslerimden birinin o hali:
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 02 Nisan 2010 20:15
Ben germiyorum dostum, herif kendi kendine geriliyor. Sen bakma gergin göründüğüne. Bol bitkili bir ortamda, çok güzel dişilerin arasında yaşıyor ve günde 8-10 çeşit yemle besleniyor. :)
Gönderim Zamanı: 04 Nisan 2010 21:36
Son sanyalgoz kabuklu deniz tavşanı gibi . İri salyangozlardan pek hoşlanmasam da bu son salyalgoz hoşuma gitti.