Şok tr de tek ters yüzen japon balığ
Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2015 08:37
Sabah sabah gülmekten yerlere yattım karnıma ağrılar girdi
http://www.sahibinden.com/ilan/hayvanlar-alemi-akvaryum-baliklari-japon-baliklari-sok-tr-de-tek-ters-yuzen-japon-baligi-213253253/detay
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2015 08:53
Yazık yav demekki hayvan kabız oluyor ters dönüyor yemi yiyince aşırı geliyor yem belkide, sahibide özel yetenekmi sanıyor yoksa :)
mesutok 2015-05-20 09:07:14
Gönderim Zamanı: 20 Mayıs 2015 09:05
Açıklaması bomba :) "Balik mükemmel dir : özellikleri yem yer ve ters yüzer uzun bir süre eğitim gördükten sonra bu hale getirdik"
Yem Yemesi çok ilginç zaten :)
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2015 12:01
İlanı görünce ben de çok gülmüştüm :) İnsan böyle bir şeyi niye yapar ki... Özellikle bu hale getirdik diye vurguluyorlar bir de :D
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2015 16:39
Allah bilir yüzmeyi öğretmek içinde uzun süre eğitim vermiştir balığa.Düşüne biliyor musunuz yem bile yiyormuş :)
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2015 19:24
balık için fiyat sordum bakalım ne olacak. uygun olursa alıp çikletlerle beraber besleyebilirim. sonuçta ters yüzüyor. çikletle de yaşar. :D
Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2015 01:42
Şikayet etmistim, ilan kaldirilmis. Bunu onaylayan kisi hatasinianladi anlasilan. Su canlilar bolumune bilen birisi baksa en azindan, cok fazla dolandiricilik oluyor.
Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2015 09:00
Ben ilan verirken ondan bundan sebebden ilanı yayınlamıyorlar ret ediyorlar bu ilana nasıl izin veriyorlar anlamadım valla karldırılması iyi olmuş keşke satan kişiye 2 3 laf da söyleyebilsek.
Gönderim Zamanı: 22 Mayıs 2015 13:54
Bazen bu hobinin bir canlıya bakmak olduğunu unutuyoruz sanırım.