Soğumanıza Neden Olanlar
Yazdığım mesajların biraz iğneleyici olduğunu biliyorum ama yazmasam çatlayacağım bütün konular sabitlendi sanki sarı prenses alacam kaç lt lazım hangi yemi vereyim kaç erkek kaç dişi akvaryum ısısı kaç derece olsun v.s... uzar gider herkes aldığı balık türü hakkında 1 mesajda hepsini sorar araştırmacı ruh kalmamış saolsun bizim bütün üye arkadaşlarda tek tek üşenmeden cevaplarlar sanki arkadaşa iyilik yapıyorlar. Ben en iyisini yapıyorum SANA 1 ADET BALIK VERMİYORUM BALIK TUTMAYI ÖĞRETİYORUM. 1 ADET BALIK VERSEM O ANDA KARNIN DOYACAK BEN SANA ÖMÜR BOYU KARNINI DOYURABİLMEN İÇİN BALIK TUTMASINI ÖĞRETİYORUM. Vede çok basit arama butonu var oradan ara aradığın herşeyi bulabilirsin anlamında biraz sert yazıyorum ve sadece dün bu gibi arkadaşlar yüzünden 2 adet uyarı aldım.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Örneğin sp ile 1000 tane aynı içerikte konu var 1001, 1002, 1003.... yakında 2000 e çıkar bu gidişle. Rakamlar abartmamın sebebi malawi bölümünde sadece bu konuların olması. Bir çok üye hiç araştırmadan direk konu açıyor ve çoğunda en fazla 3 5 mesaj var. Çünkü cevap verilecek şeyler en fazla bir iki cümle.
Yöneticiler o bölümde aktif olursa sorun ortadan kalkar ben üye olarak biraz araştır desem tartışmaya girecem.
Bu durum benim soğumam için bir sebep o yüzden buraya yazdım.
Örneğin sp ile 1000 tane aynı içerikte konu var 1001, 1002, 1003.... yakında 2000 e çıkar bu gidişle. Rakamlar abartmamın sebebi malawi bölümünde sadece bu konuların olması. Bir çok üye hiç araştırmadan direk konu açıyor ve çoğunda en fazla 3 5 mesaj var. Çünkü cevap verilecek şeyler en fazla bir iki cümle.
Yöneticiler o bölümde aktif olursa sorun ortadan kalkar ben üye olarak biraz araştır desem tartışmaya girecem.
Bu durum benim soğumam için bir sebep o yüzden buraya yazdım.
[/QUOTE] Merhaba, Yavaş yavaş temizlikler yapılmaya başlanmıştır. Zamanla daha temiz ve daha ferah bir ortama kavuşacağız. Ama konular seçilerek (konular tamamen kontrol edildiğinden) temizlendiğinden zaman almaktadır.
Yukarıdaki 4 madde her konu veya mesaj için geçerli değil elbette ama bu forumda fazlasıyla var ve yeterince soğutuyor.