Soğuk Su Tür Tavsiyesi
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2009 10:47
Merhaba arkadaşlar. Elimde yaklaşık 350 litrelik bir akvaryum var fakat içinde soğuk suda yaşatabileceğim bir tür beslemek istiyorum. Önerilerinizi beklemekteyim. Saygılar...! Not: Koi hariç ve sıcaklık 4-16 derece arasında olacak.kaalps 2009-02-23 10:49:34
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2009 10:57
http://www.sera.de/index.php?id=176&L=6
bu linkte çok olmasada soğuk suda yaşayabilen balık çeşitleri verilmiş belki faydası olur.
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2009 12:44
[quote=canluqa ]Akvaryum kapasiteniz bence çok güzel.Neden içine bir ısıtıcı alarak istediğiniz türü beslemiyorsunuz ?[/quote]
kaalps 2009-02-23 12:45:05
İlginize teşekkürler Soner bey, evet akvaryumun ölçüleri çok güzel fakat bu benim küçük akvaryumlarımdan biri.
[quote=chnalpay]bu linkte çok olmasada soğuk suda yaşayabilen balık çeşitleri verilmiş belki faydası olur.[/quote]
Verdiğiniz linke bakıyorum, ilginize teşekkürler Cihan Bey.
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2009 12:48
Kaan Bey; akvaryumda yerel türleri beslemeyi düşündünüz mü? Mesela dere balıkları, göllerden toplanan ufak sazanlar, yılan balıkları gibi...
Gönderim Zamanı: 23 Şubat 2009 13:41
[QUOTE=onuruygun]Kaan Bey; akvaryumda yerel türleri beslemeyi düşündünüz mü? Mesela dere balıkları, göllerden toplanan ufak sazanlar, yılan balıkları gibi... [/QUOTE]
kaalps 2009-02-23 13:46:30
Akvaryumun bulunduğu yer dükkan vari bi yer olduğu için biraz renk varyasyonu olsun istiyorum. Aslında fena fikir değil değişik davranışları öğrenme fırsatım olabilir. Öneriniz için teşekkürler Onur Bey.