Slazar
Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2009 00:49
Öncelikle çok şirinmiş.Uzun yıllar yaşar umarım.
Ölüm kabından akvaryuma geçmişsiniz,bu çok güzel.Bunu yaptığınıza göre sanırım yavaş yavaş filtre,ısıtıcı gibi detayları da halledersiniz.
Ölüm kabından akvaryuma geçmişsiniz,bu çok güzel.Bunu yaptığınıza göre sanırım yavaş yavaş filtre,ısıtıcı gibi detayları da halledersiniz.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 28 Nisan 2009 13:15
[QUOTE=gizemli_kiz19]Öncelikle çok şirinmiş.Uzun yıllar yaşar umarım.
[/QUOTE]
[/QUOTE]
Aslında her türlü ekipmanı var ama resim çekerken çıkardım.Doğal gözükmesini istedim.
Gönderim Zamanı: 29 Nisan 2009 20:13
[QUOTE=InTerTecH]Akvaryumunuz çok hoş olmuş.Akvaryum cama cam değil mi? Arka tarafı ilginç olmuş [/QUOTE]
Aykut Bey akvaryum cama cam ama arka fonda bir şey yok.Arkası duvar olduğu için üç boyutlu gibi oldu.
Gönderim Zamanı: 26 Eylül 2009 12:59
Isitici spot, kum ve bir kac bitki ile cok daha dogal duracaktir.Zamanla bunlarada dikkat ederseniz slazar elinizden öpecektir:D
Gönderim Zamanı: 11 Mayıs 2010 23:01
Arkadaşlar 2009 temmuzunda tatile giderken Slazar'ı da yanımda götürmüştüm.Biliyorsunuz kaplumbağaların d vitamini alabilmeleri için güneşlenmeleri gerekiyor.Ben de güneşlenmesi için bir kovanın içinde taş ve taşın yarısın kadar su doldurarak yazlığın bahçesine koymuştum.Sabah koydum ve akşam geldiğimde yoktu.Her yeri aradım ama bulamadım.Ya karga yada kedi alıp gitti düşündüm ve çok üzüldüm.Meğersem kendi kaçmış.Büyükbabam geçen hafta yazlığın arkasındaki bir oyukta onu uyurken bulmuş.Eline aldığında ise uyanmış.Slazar kış uykusuna yatmış.Kış mevsimi gelene kadar bahçedeki meyve, sebze böceklerle beslenmiş olduğunu düşünüyorum.Şu anda o kadar mutluyum ki bu sevincimi sizlerle paylaşmak istedim.
Gönderim Zamanı: 18 Mayıs 2010 16:44
Evet çünkü resimleri negatif.com'a yüklemiştim.O sitede şu anda kapalı olduğu için internet üzerindeki bütün bağlantıları görüntülenemiyor.