Slayt gösterisi
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2009 19:54
Merhaba arkadaşlar kaç zamandır sizlerin paylaşımlarınızı gözlemliyorum tüm çalışmalarınız ve balıklarınız okadar harikaki balıklarınızın fotoğraflarını size sormadan aldım amacım balık gösterisi sunmaktı sizlere hazırladığım wideo formatındaki sunum umarım hoşunuza gider.
VeFaSıZ 2009-01-20 20:01:50
Saygılar..
Yorumlarınızı dört gözle beklicem teşekkürler.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2009 20:06
burdan girilmiyor youtubeden ne olarak aratalım
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2009 20:18
Selamlar. Bence fotoları almadan sahiplerinden izin almanız daha hoş olurdu. Oda olmadı en azından video ismine balıklarım yazmasaydınız.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2009 20:47
Youtube acılmıyor bende yardımcı olurmusunuzmuratorkun 2009-01-20 20:48:56
Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2009 21:25
Bunlardan çok daha yüksek kalitede,daha iyi dekore edilmiş tankların resimleri var forumda.Sahiplerinden izin alınıp,resimlerle ahenkli bir müzik eşliğinde daha güzel bir çalışma olabilir.
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2009 19:26
Haklısınız sahiplerine sormadan aldım balıklarım yazarken zaten baştan belirtmiştim benim olmadıklarını ama haksız olduğumu biliyorum ne deseniz haklısınız kusuruma bakmayın lütfen hata yaptım hakkınızı helal edin.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2009 21:28
youtube a giremiyen arkdaslar www.ktunnel.com girip videonun linkini kopyalasınlar sonrada orda adres cubugunu temizleyip aynen kopyalasınlar bu kadar basit
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2009 21:36
Yusuf Bey güzel bir çalışma olmuş elinize sağlık,fakat bişey unutmuşsunuz benim karelerimden koymamışsınızŞaka bir tarafa paylaşımınız için teşekkürler..
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2009 22:02
1-4 Sitemiz akvaryum sitesidir. İmzada, avatarda ve kullanıcı adında dinleri, dilleri, ırkları, mezhepleri, partileri, siyasi düşünceleri yüceltici veya aşağılayıcı ibareler, siyasi parti bayrağı, siyasi lider gibi bu düşünceleri belirten simgeleri olan veya karşı takım taraftarlarına cevap hakkı doğuran; kışkırtıcı simge ve yazı bulundurulamaz.
Konu ile alakasız mesajların tamamı silinmiştir.
Saygılar
Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2009 22:13
Alakanız için teşekkürler arkadaşalar sizlere beyendirmeye çalıştım sadece alper kardeşimizinde dediği gibi zevkler ve renkler meselesi beyenip beyenmemekte haklısınız herkesin bakış açısı farklı tabi yinede yorumlarınız ve fikirleriniz için teşekkür ederim.
Saygılar.