Sizce nasıl olmuş Önerilerinizi eksik etmeyib
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2015 19:45
Çok teşekkür ederim sağolun annem çok doldurmuşsun diyor ama tropheus beslediğim için bu şekilde yaptım.Onur Nergiz 2015-02-05 23:14:00
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2015 19:58
Yok bende sanmıyorum onlar sadece alan çok daralmış gibi görünüyor ama öyle değil böyle hem doğal hem daha hoş oldu sanki. :)
Onur Nergiz 2015-02-05 23:16:10
Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2015 00:28
Hayalini kurduğum akvaryum... Bol yavrular..
Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2015 01:29
Öncelikle led renk değiştiriyorsa sık renk değişikliği balıkları strese sokar.
İkinci olarak biraz görsellik ön planda olmuş. Besleyeceğiniz balık gereği doğru bir tasarım düşünmüşsünüz ancak biraz daha girdi çıktı aralarından geçebilecekleri biraz daha dar alanlar yapabilirseniz daha iyi olur. Balıkların doğal hareketlerini gözlemleyebilirsiniz böylece. Şu anki tasarım biraz daha yüzeysel olmuş. Umarım anlatabilmişimdir.
Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2015 10:09
Magaralari biraz daha dar yapmami soyluyosunuz sanirim ben buyuduklerinde uygun olacagini dusunmustum fakat onerinizi dusunup tekrar bi calisma yapabilirim tesekkur ederim onerileriniz icin
Bide renk degistiren led fakat surekli aynirengi kullaniyorum arada beyaz o kadar baska renk yapmiyorum
Tekrar tesekkur ederim
Teşekkür ederim omer akdere umarim en kisazamanda yaparsin diledigin sekilde bi akvaryum
Bide renk degistiren led fakat surekli aynirengi kullaniyorum arada beyaz o kadar baska renk yapmiyorum
Tekrar tesekkur ederim
Teşekkür ederim omer akdere umarim en kisazamanda yaparsin diledigin sekilde bi akvaryum
Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2015 11:44
Akvaryumunuz çok güzel, kazasız ve nazarsız trop.larınızı büyütmenizi dilerim. Bence trop akvaryumlarında daylight veya sunlight tercih edin, çok daha rahat ediyorlar. Bir de ısıtcı, hava hortumu gibi şeyleri biraz gizlerseniz mükemmel olacak. saygılarımla
Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2015 13:51
Aynı akvaryumun içinde tek tip kaya kullanın. Bence beyazları atıp sadece gnays yaparsanız daha iyi olur. Eski akvaryumlarımdan biri örnek olması amacıyla resmini koydum.. Işıklandırma grolux+ sunlight kullanırsanız daha güzel olur.