Sizce nasıl...
Kapasite (litre):
Canlılar: discus ve makrakanta
Malzemeler: hagoos 1200/h dış filtre - 60 cm hava taşı rambo 9000 hava motoru sera 300w ısıtıcı
Akvaryum Bakımı: haftada 1 gün %50 su değişimi ve dip çekimi
Kullanılan Yemler: jbl granulat ev yapımı dana yüreği
Kullanılan İlaçlar ve/veya Katkılar: ilaç ve katkı yok
Yaklaşık 1 yıldır keyifle bakmakta olduğum aralarında eşleşmeler olan karma discus akvaryumu sizlerle paylaşmak istedim tamamen şehir suyunda doğup büyümüş kesinlikle co2 ve osmos olmadan keyifli şekilde yaşayan discuslarım bana göre hallerinden memnun gibiler :)
şuanda içlerinde 2 adet çift olanlarda mevcuttur karma tankta yumurta dizmiş ve lavralar görülmüştür...
resim kalitesi telefondan çekim yapıldığı için kötü kusura bakmayın
hobiyi geliştirici her türlü görüş ve önerilerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden...
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=X19CGCqeYFE&feature=g-upl&context=G2e7b849AUAAAAAAAAAA[/VID]
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
[QUOTE=dadasim]Bende bir discus hayranıyım fakat 100 tl vermekte benim zoruma gidiryor.[/QUOTE]
hobiye başlangıçta bende öyle düşünüyordum ama işin içine girince paranın pek önemi kalmıyor güzel kardeşim umarım ilerleyen zamanlarda seninde fikirlerin değişicektir ve izlerken onlarla uğraşırken geçirdiğin zamanın aldığın keyfin farkına varınca en büyük mutluluğuda bu zaten....
[QUOTE=azakpur]Gayet sağlıklı ve dediğiniz gibi keyifli görünüyorlar elinize emeğinize sağlık. Sağlıklı yavrular alıp büyütmenizi dilerim.[/QUOTE]
Teşekkürler herkes için sağlıklı balıklar :)
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=8jYg0_HEeaY&feature=g-upl&context=G2b701efAUAAAAAAAAAA[/VID]
merhaba arkadaşlar çekim kötü kusura bakmayın...
Her türlü görüş ve önerilerinizi bekliyorum...
[QUOTE=beycanevren] Maşallah discuslar oldukça hoş görünüyorlar,bitkiyi biraz daha arttırırsanız görüntü daha iyi olabilir. [/QUOTE]
Teşekkürler kardeşim bitkiyi artırıcam fakat ısı ve su dengesi bitki çeşidine izin vermiyor sert bitkilerden bişiler yapıcaz bakalım...
Selam Arkadaşlar yeni resimler eklemek istedim umarım beğenirsiniz.. Eş discuslarım karma tanka yumurta dizdiler fakat çıkan lavraları yaşatamadılar çekimler kötü kusura bakmayın :)