Sizce hangisi ?
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2007 18:39
Arkadaşlar 80x40x40 ölçülerindeki malawi akvaryumunu boşalttım.Bu akvaryuma tanyanika türü koymak istiyorum.Fazla büyümeyen ,renkleri güzel, piyasada kolay bulunan ve fiyatları diğer türlere göre pahalı olmayan bir tür istiyorum.Aklımda lelupi kolonisi var ama sizinde görünüşlerinizi almak istedim.Saygılar. kralbosna 2007-08-25 18:40:31
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2007 18:56
Bence de düşündüğünüz tür gayet güzel olur. Yavrularını da ayırmanıza gerek olmayacağından süper bir akvaryuma kavuşursunuz. Saygılar...
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2007 19:11
Bricardi çift olabilir.
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2007 19:13
Öncelikle yorumunuz için teşekkürler.22 kişi okumuş 1 kişi cevap vermiş.Bu kadar zor bir sorumu .?Forumda kirlilik olmaması için bu tür yazılar kullanmak istemiyorum.(başka yorum yapan yokmu,kimse yokmu cevap yazacak gibi...).Bu kadar basit bir konunun cevapını bir tek kişinin vermesi sitede bazı şeylerin eskisi gibi olmadığını gösteriyor.Bilgi paylaşımında kaçınmazsak çok memnun olucam.Saygılar.
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2007 19:34
Sevgili Emrah kardeşim çok his yapmışsın.Başka türleri de düşünebilirsin.
Örneğin : http://www.youtube.com/watch?v=kCesXp2i4mU ,
Saygılar
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2007 19:34
Bizim ne dediğimizin pek bir önemi yok Emrah Bey. Siz ilkönce şu balıkla şunu beslemek istiyorum. Rengini, şusunu, busunu beğendim. Beraber olurmu? diyeceksiniz. Tecrübeliler de beraber olmaz,olur yada şu şekilde olur diyecek.
batuhanbayram 2007-08-25 19:36:13
Zaten Bu tarz onlarca konu açılıyor. Hepsine de 10 larca öneri gelmesi zor. Bir süre sonra bıkıyor insan. Ben elimden geldiğince yardıma çalışıyorum ama ilk önce hobicinin balıkları inceleyip, özelliklerini tartıp,uyumlarına bakıp, neyi beğendiğine karar vermeli.Ondan sonra konu açacaksa açmalı.
Buyurun yüzlerce balık türü:
Bu da uyum tablosu:
Hadibakalım, kolay gelsin...
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2007 19:39
Emrah ah emrah .Duboisi yavruları al ve kendine bir koloni yapmaya başla,nasıl olsa ilerde daha büyük akvaryum alacaksın.
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2007 19:46
[QUOTE=mustafakısacık]Emrah ah emrah .Duboisi yavruları al ve kendine bir koloni yapmaya başla,nasıl olsa ilerde daha büyük akvaryum alacaksın.[/QUOTE]
Ah mustafa abi.Sattım malawilerimi boş kalmasın diye fazla büyümeyen,renkli bir balık arıyorum ama bir türlü karara eremedim.Lelupi düşünüyorum.Geç büyüdüğünü biliyorum.Sizce güzel bir fikirmi.Saygılar.
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2007 19:51
[QUOTE=batuhanbayram] Bizim ne dediğimizin pek bir önemi yok Emrah Bey. Siz ilkönce şu balıkla şunu beslemek istiyorum. Rengini, şusunu, busunu beğendim. Beraber olurmu? diyeceksiniz. Tecrübeliler de beraber olmaz,olur yada şu şekilde olur diyecek.
[/QUOTE]
Zaten Bu tarz onlarca konu açılıyor. Hepsine de 10 larca öneri gelmesi zor. Bir süre sonra bıkıyor insan. Ben elimden geldiğince yardıma çalışıyorum ama ilk önce hobicinin balıkları inceleyip, özelliklerini tartıp,uyumlarına bakıp, neyi beğendiğine karar vermeli.Ondan sonra konu açacaksa açmalı.
Buyurun yüzlerce balık türü:
Bu da uyum tablosu:
Hadibakalım, kolay gelsin...
Saygılar...
Batuhan bey yorumunuz ve ilginizden dolayı teşekkür ederim.Ben akvaryumun ölçüleri verip bu akvaryuma tanjanika türlerinden hangileri olur diye sordum.Aklımda sadece lelupi var onun hakkında yorum yaparsanız sevinirim.Akvaryumda kaç adet beslemeliyim.Aklımda değişik balıklar olsa söliyeceğim fakat yok.Bu yüzden balık tercihini beraber yapalım istedim.Saygılar.
Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2007 21:58
2d1e leleupi koyabilirsin. Sert balıktır yanına bişey koyma bence.