Siz Olsaydınız!
Bol bitkili değişik renklerde dişi betta koyardım. İzlemeye doyum olmuyor valla. Bunların yana herkesin de dediği gibi canlı doğuran koyabilirsiniz fakat üretim biraz zor olur canlı doğuranların yavrularını bettalar avlar. Tabi doğuracakları anladığınızda ayırırsanız sorun kalmaz.
Ayrıca 2-3 tanede Çin Alg Yiyicisi / Vantuzlu Çöpçü (Gyrinocheilus aymonieri), alırsanız akvaryum dahada aktif olur. Çok değişik bir görüntü veriyorlar. Ben bayılıyorum hareketlerine. Hemde yosun ve alg ile beslendikleri içinde akvaryuma katkıda bulunurlar.
Saygılar
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Kerem Bey ve Seçkin Bey önerileriniz için çok teşekkür ederim...
Selman Bey,discus besliyordum bu tanka fakat elektrik kesintisi faciası ile balığımı kaybettim.Öneriniz için çok teşekkür ederim.
Göksenin Bey öneriniz için çok teşekkürler...
Sude Hanım sizede çok teşekkürler...
Bol bitkili bir akvaryum. Icinde leopar lepistesler ile kirmizi platyler yuzuyor. Ya da birakin platyleri bir neon surusu alin. Ortada bir mango koku. Hatta o mango koku riccia ile kaplanmis. Tipki bir hali gibi. Iste bu benim hayalim. Ben ne yazikki gerceklestiremiyorum(Para meselesi) Umarim siz gerceklestirebilirsiniz.
Bol bitkili bir akvaryum. Icinde leopar lepistesler ile kirmizi platyler yuzuyor. Ya da birakin platyleri bir neon surusu alin. Ortada bir mango koku. Hatta o mango koku riccia ile kaplanmis. Tipki bir hali gibi. Iste bu benim hayalim. Ben ne yazikki gerceklestiremiyorum(Para meselesi) Umarim siz gerceklestirebilirsiniz.
[/QUOTE]
Para mevzuğu bendede var fakat...
Teşekkür ederim...
İmzamdaki balıklar nasıl olur arkadaşlar?