Siz daha iyi bilirsiniz
Arkadaşlar bende 80 litrelik bir akvaryum var içinde 14 tane ciklet 1 tanede vatoz var.
Elime 2. bir akvaryum geçti 50 lt ama ince uzun yüksek değil yani içine bakımı çok kolay ve ucuz turleerden balık koymak istiyorum. Ve yavrularınında bir kısmını cikletlere canlı yem yapacağım .Elimde atmam ın en kucuk iç filtresi var boşta kum falan ne koymam gerek kapağıda yok ısıtıcı falan yazarsanız sevinirim cinsleride yazarsanız sevinirim.
Saygılar.
İmla kurallarına,büyük,küçük harf uyumuna dikkat!
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
bakımı çok kolay ve ucuz turleerden balık koymak istiyorum. Ve yavrularınında bir kısmını cikletlere canlı yem yapacağım .
[/QUOTE]
Canlı yem konusunda şaka yaptığınızı düşünüyoruz.
[QUOTE=karakan87]Memlekette yemmi bitki kardeşim.[/QUOTE]
Arkadaş yerden göğe kadar haklı...
O küçücük yavruları büyük balıklar yerken hiç mi içiniz cız etmiyecek ben şuan da hüzünlendim sanki o manzarayı karşımda hissettim. Lütfen o küçücük yavruları kendinizin yerine koyun.
Dışarıda satılan canlı yemlere güvenemiyorum balıklarım daha yavru ya virüslü falan cıkarsa diye alamıyorum ama eğer bildiğiniz güvendiğiniz Antalyada canlı yem satan yer varsa söyleyebilirmisiniz?
Arkadaşlar hepinize hak veriyorum bende nasıl yapıcam diye düşünüp duruyordum ama başka ne yapabilirim ki ?
Canlı yem gelişmelerini hızlandırmıyormu?
Zaten şu anda kurutulmuş su piresi kullanıyorum.