Siyah mozambik
Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2013 15:49
Arkadaşlar 15 litreye (geçici olarak) kaç tane siyah mozambik yavrusu koyabilirim ?
Büyükleri çok büyük oluyorlarmış ben şöyle 4 cm olunca yakmak istiyorum ona göre
Büyükleri çok büyük oluyorlarmış ben şöyle 4 cm olunca yakmak istiyorum ona göre
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2013 15:57
4 cm olunca yakmak istiyorum bu kelimeden bişey anlayamadım ama 15 litrede siyah mozambike eziyetden başka bişey olmaz.
Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2013 16:12
Aa siz facebook taki akvaryum günlüğünün admini diyilmisiniz 15 litrede geçici (vurgu) olarak yavruları beslicem. vede bunlar rahat ortam bulunca 45 cm ye kadar büyüyolarmış ben sırf dişi beslicem ürememeleri için vede fazla büyümemeleri için yakmak istiyorum. (yavruların gerekli ortam olmadığı için küçük kalması).
NUSRETYYURY 2013-02-06 16:12:54
Gönderim Zamanı: 06 Şubat 2013 16:35
Yavruları yanık bırakıcana güzel kardeşim daha uygun türlere yönelsene sen balığı beslicem görselliği olsun diye canlıya eziyet etmenin anlamı varmı.Bizim için burada önce canlının sağlığı daha sonra görselliği gelir.Madem yerin yok Mozambikten daha görsel olan canlı doğuranlar ve cüce amerikanlar var bunlara yönel hayvanlarıda yanık bırakma.