Siyah Bitki Kumu Yosun Yapar Mi
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2016 17:20
Arkadaşlar 50 lt yavru tankım vardı bu tank için siyah kum aldım ama akvaryumda inanılmaz bir şekilde yosun oluşuyor şuan 20 adete yakın yarım cm boyunda iceman var. Acaba bu kumdan dolayimi oluşuyor aklıma bu geldi. Konu hakkında yardımcı olabilir misiniz
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2016 17:33
[QUOTE=Yns41]Arkadaşlar 50 lt yavru tankım vardı bu tank için siyah kum aldım ama akvaryumda inanılmaz bir şekilde yosun oluşuyor şuan 20 adete yakın yarım cm boyunda iceman var. Acaba bu kumdan dolayimi oluşuyor aklıma bu geldi. Konu hakkında yardımcı olabilir misiniz[/QUOTE]
Isiklandirma fazlaysa uzun sure aciksa yosun olusabilir ancak iceman ler yosun yer cogu akvaryumda iceman ve sari prenses besliyenler yosun cikartmak icin ugrasir [:D] mesela ben [:)))]
Isiklandirma fazlaysa uzun sure aciksa yosun olusabilir ancak iceman ler yosun yer cogu akvaryumda iceman ve sari prenses besliyenler yosun cikartmak icin ugrasir [:D] mesela ben [:)))]
+1: [T]187047,mrah[/T]
Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2016 17:41
[QUOTE=mrah]Yapmaz, buyuk ihtimal yuksek gucte isiginiz yada uzun aydinlatma sureniz var. [/QUOTE]
Işığı gunduzleride kapatmiyordum sorun bundan kaynaklanıyor olabilir ozaman
Işığı gunduzleride kapatmiyordum sorun bundan kaynaklanıyor olabilir ozaman
+1: [T]187047,mrah[/T]