Sitenin sesi
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2007 22:52
Merhaba arkadaşlar,
Aklıma nerden geldi bilmiyorum, acaba siteye girdiğimizde yada foruma girdiğimizde bir akvaryum sesi, su sesi, klasik müzik veya herhangi bir müzik v.b. gibi sesler olsa nasıl olur. Bazı sitelerde rastlıyorum ama iyi veya kötü olacağı hakkında hiç bir fikrim yok. Saygılar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2007 23:20
Merhaba Aydın Bey,
Bu,aslında güzel olabilir...Siteye girdiğimizde hoş bir müzik duyulması güzel olabilir.Özellikle klasik müzik...Sitenin radyo gibi bir programı olsa...
Tabii son karar yöneticilerindir.
Bu arada,radyo dinliyorsanız 88.2'yi önerebilirim.
Saygılar...
Gönderim Zamanı: 01 Mayıs 2007 23:23
Radyo için Dj gerekiyorsa da hizmete hazır olduğumu buradan bildiririm
Daha önce yerel bi radyoda ve bir sitede dj lik yapıyordum bilginize.
Saygılar.
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2007 00:18
Ya dostlar çok sinir bozucu olur , ilk başlarda güzel olacaktır amaaa.... hem site hızını da düşürebilir...
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2007 00:33
[QUOTE=tolgao2000]Ya dostlar çok sinir bozucu olur , ilk başlarda güzel olacaktır amaaa.... hem site hızını da düşürebilir...
[/QUOTE]
+1
Ayrıca bence siteyi basit gösterir arka fonda müzik çalan siteleri oldum olası sevmemişimdir ve hemen kaparım.
+1
Ayrıca bence siteyi basit gösterir arka fonda müzik çalan siteleri oldum olası sevmemişimdir ve hemen kaparım.
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2007 14:31
Radyo fikri ne derece uygulanabilir bilmem ama hoş bir fikir.Site müziğine ise sıcak bakmıyorum.Hatta açıldığında müzik çalan siteyi açar açmaz ilk işim sesi kesmektir.Saygılarımla.
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2007 15:06
Bence siteye girdiğimizde bizi okyanus sesi karşılasın, sonra hafif yosunumsu bir deniz kokusu yayılsın...
Eğer site sesli olsaydı, her siteye girişimde annemlere yakalanırdım. Sözde bilgisayarda çizim yapıyorum,akvaryum.com'a takıldığım yok, ha ha öyledir...ezgixxxxx 2007-05-02 15:08:16
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2007 15:07
[QUOTE=ezgixxxxx]Bence siteye girdiğimizde bizi okyanus sesi karşılasın, sonra hafif yosunumsu bir deniz kokusu yayılsın... [/QUOTE]
Yosunumsu deniz kokusu mantıklı ama okyanus sesini zor duyarız.
Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2007 15:09
Niye ya, meditasyon için okyanus ses cdleri satılıyor, ordan bir parça çalalım. Hatta orman, kuş,yağmur v.s. versiyonlarıda var.