Sitemiz ve yöneticimiz
Burdan site yöneticisine çok teşekkür etmek istiyorum bu siteyi kurduğu için allah ondan razı olsun bu siteyi sevenler ve önemseyenler lütfen cevap yazsın ben sitemizi ve yöneticimizi çok tebrik ediyorum ve çok seviyorum bizi yani hayvan sevenleri bir araya toplamayı başarmış bi insan herkezede tşk ediyorum gerçekten çok saygılı ve seviyelisiniz herkeze duyuru : HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM .
Herkeze mutlu bir yaşam diliyorum kendinize iyi bakın.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Selam
Güzel düşünceleriniz ve duyarlılığınız için teşekkürler. Zamanla sizlerin sayesinde herşey çok daha güzel olacak.
Saygılar.
Ben tamam katılırım kuranlar iyi hoş ama modlar bence kendi görevlerinin dışına çıkıyorlar.
[/QUOTE]
Mesela?
Bu site sayesinde seneler sonra akvaryum hobby me geri döndüm. Modlarına ve yöneticilerine teşekkür etmek lazım. Bazen çok kızsamda(biriki tanesine) biran kendimizi onların yerine koyunca gerçekten, emek isteyen bir iş yaptıklarını anlamak zor olmaz.
Emeği geçen tüm arkadaşlara teşekkürler.
Arkadaşlar size birkaç şeyi hatırlatmak istiyorum.
Site hepimizin sitesi, kurallar da hepimizin kuralları. Yönetim olarak mümkün olduğu kadar kuralları uygularken siz değerli dostlarımıza hissettirmeden bunu yapmaya çalışıyoruz. Elbette sitemizi beğenen kadar beğenmeyen (yada kuralları veya bizleri) kişilerde olacaktır. Bizlerle ilgili olarak çoğunluğun rahatı için istemeden de olsa kırdığımız, yaptırım uyguladığımız bir çok üye var ve genelde özleştiri yapmadan bize darılıyorlar ve zaman zamanda işimizi güçleştiriyorlar.
Örneğin ilanlarda 5 kez üst üste hatalı güncelleme yaptığı için uyardığım belkide inaktif duruma getirdiğim bir üye (bunun yaptırımı inaktiflik değil üyelik silinmesidir) bana kızabiliyor. Benden uyarı alan arkadaşlarımız bilir, bir çok mod gibi bende şablon kullanıyorum kimi üye bu şablon uyarıya teşekkür edip bir daha olmaz derken, kimiside küfür edebiliyor. Biz elimizden geldiği kadar bu kişileri sitemizden uzak tutmaya çalışıyoruz. Bunun nedeni genellikle bizlerle girmiş oldukları tartışmalar gibi görünsede bunun birçok alt nedeni ve bir de asıl nedeni oluyor ki bu da bahsettiğim kişilerin er veya geç bir başka konuda verilen bir cevabı beğenmeyip hoş olmayan şeyler yazacak olmasıdır. Bunların tamamı test edilip onaylanmıştır
Söylemek istediğim şey ise bu gibi durumlarda modlara kırılmamanız yönünde, silinen üyelerin tamamı sizler için silinmiştir, sizlerin rahatı için silinmiştir. Hiç bir mod kafasına göre iş yapmaz, istisnai durumlarda adminler bellidir, bu kişilere başvurabilirsiniz. Ancak birkaç küçük hata yüzünden biz hiç bir üyeyi eleştirmiyoruz, inaktif etmiyoruz. Sizlerde bizi birkaç küçük hatamız yüzünden yargılamayın lütfen. Unutmayın ki 2 admin dahil (Diğer adminimiz Batur abi, biz bişeyler öğrenelim diye cebinden yüklü miktarda site için harcama yapıyor) hiç bir mod ücret yada buna benzer bir karşılığı almıyor, tamamen işini "gönüllü" olarak yapıyor. Bu sitede gün gecelek sizlerde mod hatta admin olacaksınız, belki o zaman bize daha çok hak vereceksiniz.
Hiçbir tartışmanın tatlı kırgınlıklardan öteye gitmemesi dileğiyle...
Saygılar.