Sitede Hız Artışı İçin Güncelleme
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2008 20:50
Fazla kişi girdiği zaman forumda ciddi yavaşlamalar oluyordu. Bunun önüne geçmek için forum veri tabanındaki tabloların yapısında bazı değişiklikler yaparak forumun daha hızlı açılmasını sağladık. Bu değişiklikten ötürü forumda bazı hatalar alabilirsiniz. Lütfen ilgili sorunu veya sorunları link vererek bana özel mesajdan gönderiniz.
Mesajlarım kısmının kodu da yeniden yazıldı. 20 saniye sınırlaması olmadan ve 100 değil son mesaj gönderdiğiniz 500 konunuzu görebileceğiniz hale getirildi.
İlginize teşekkürler...
Saygılar,
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2008 21:00
Sıkıntılarımıza hep çözüm buluyorsunuz.Tebrik veya teşekkür etmek yersiz kalır.
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2008 21:21
[QUOTE=bjkalley]Fazla kişi girdiği zaman forumda ciddi yavaşlamalar oluyordu. Bunun önüne geçmek için forum veri tabanındaki tabloların yapısında bazı değişiklikler yaparak forumun daha hızlı açılmasını sağladık. Bu değişiklikten ötürü forumda bazı hatalar alabilirsiniz. Lütfen ilgili sorunu veya sorunları link vererek bana özel mesajdan gönderiniz.
Helal
AKIN BAYER 2008-12-07 21:32:27
Mesajlarım kısmının kodu da yeniden yazıldı. 20 saniye sınırlaması olmadan ve 100 değil son mesaj gönderdiğiniz 500 konunuzu görebileceğiniz hale getirildi.
İlginize teşekkürler...
Saygılar,
[/QUOTE]Helal
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2008 21:31
Eline sağlık Refet,masa üstü ve dizüstü aynı anda açık ve site her zamankinden hızlı,hatta geceleri sayı düştüğü zamankinden bile daha hızlı desem yeri var. Sabahtan beri uğraşmana fazlasıyla değmiş.
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2008 21:48
Refet bey eline sağlık gercekten süper olmuş
Gönderim Zamanı: 07 Aralık 2008 21:49
Teşekkür ederim. 2 gündür toplam 15 saattir kod yazıyorum. Sorunu biliyordum ama gözüm kesmiyordu girişmeyi çok uzun diye, neyse ki bayram araya girdi de uğraşacak zaman çıktı.
Saygılar,
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2008 16:22
Rafet Bey,
Ellerinize sağlık, çok faydalı bir çalışma olmuş.
Gönderim Zamanı: 09 Aralık 2008 17:26
Öncelikle bütün arkadaşlarımızın bayramı mübarek olsun.
Bizlerin "yavaşlama" konusundaki sıkıntılarımızı giderdiğiniz için teşekkür ederim .
Sevgi ve saygılarımla,