Sitede Chat Bölümü Olsun Mu?
Forum Özel Üyeliği herkesin olabileceği olunması zor olmayan bir şeydir. 2. ve 3. mesajlarında özel üye olmuş kişiler vardır. İmlaya üsluba ve forum kurallarına dikkat eden herkes f.ö.ü si olabilir.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Orasıda doğru, halkısınız. Ama bu tür davranışlar içerine giren üyeleri yanılmıyorsan silme yetkiniz var. Dolayısıyla böyle bir düşünceniz varsa, benim şahsi fikrim; herkese açık olması. Karşısındakine saygısı olmayan bu tür insanlar, zaten bir yolunu bulup yapacaklarını yaparlar.
Saygılar,
Adam küfretsin.
Adamı sil.
Adam kaydolsun
Adam küfretsin.
Adamı sil.
.
.
.
Bence olmasın.
Foruma ilgi azalır ve bir kişinin sorusunda hemen ordan sorayım cevap alayım havasına girer ve foruma ilgi azalır.Ek olarak burada elimizden geldiği kadarıyla okunur,anlaşılabilir bir Türkçe almak istiyoruz.Oradan chat diline alışıp burda sürdüren arkadaşlar olacaktır.Yaptığımız bütün emekler boşa gidecektir.
Ben kendi adıma olmaması yönünde oy verdim.Forumun geleceği açısından zararlıdır.
Saygılar,
Birde Mustafa bey sizin zamanınızda kayıt olan arkadaşlarımızın şu an çok büyük bir kısmı moderatör olmuş yalnız siz hala üye olarak kalmışsınız.Umarım sizde yakın bir zamanda f.ö.ü si olursunuz.
Saygılar,
Bence olmasın herkez oraya kayacak. Msnden bile soruları tartışıyorsak arkadaşlarla chat odası olursa kimse foruma msg atma isteyi duymaz.
Saygılar.
zaten bu tür bir aktiviteye çok ilgi göstermiyorlar demektir. Chat meraklısı
üyelerin olduğunu ve biz ne kadar çaba gösterirsek gösterelim pek bir
düzelme olmadığını ve chat bölümünün bu üyeler tarafından daha çok ilgiyle
karşılanacağını düşünüyorum. Şahsen bunca yıllık internet kullanıcısı olarak
msn'de geçirdiğim vakit 10 saati geçmez. Diğer chat yapılabilen sitelereyse
en fazla 2-3 saat süreyle girmişimdir. Sitenin chat bölümüne de ilgi
göstereceğimi de sanmıyorum. Ama gereksiz olduğunu da düşünmüyorum.
Belki yeni bir alışkanlık edinirim.
Saygılar!
Bence forum kan kaybeder ve sürekli ikinci planda kalır. Eski üyeler için bir problem olmayabilir ama yeni üyeler forumdan istediğini bulamıyabilir,buda sitemizin geleceği için pekde iyi olmaz sanırım.
Uzun zamandır zaten sitede belirli bir bilgi birikimi oluştu.Siteden istediğimiz bilgiye yeteri kadar ulaşıyoruz ama muhabbet ortamı forum düzeninde yakalanamıyor.Chat belki siteye ilgiyi bir nebze azalta bilir ama bana sorarsanız olmalı.
Fakat ( büyüüük bir fakat ) msnde bazı üyelerle yaptığım yazışmalardan sonra modların baya uğraşacaklarını düşünüyorum.Forumda beyefendi taklidi yapan bazı insancıkların msn de afedersiniz bel altı muhabbetlere bile girdiğiniz gördüm.Bunedenle F.Ö.Ü ve MOD ların girebilmesi konusuna mantıklı diyebiliyorum...