Site İle İlgili Tavsiyeleriniz
bu konuyu göremiyor,konuyu açan üye F.Ö.Ü değil,mesaj atanlarda ama ben
Bad Request - Invalid URL hatası alıyorum.
[/QUOTE]Merhaba birde verdiğim linkten deneyin,
http://www.akvaryum.com/Forum/arkadaslar_bunun_ne_oldugunu_bilen_var_mi_k801462.asp
Sorun '' arkadaşlar'' başındaki %02 den ama o neden olmuş bilemiyorum.
http://www.akvaryum.com/Forum/%02arkadaslar_bunun_ne_oldugunu_bilen_var_mi_k801462.asp
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Sohbete,fotograf koymaya ,İthalat duyurusu olsun müdahale olmamalı.. Foruma aktif katılım azalıyor müdahale edince… Sohbet sayesinde (soru-cevap) konular gelişiyor,araştırma-geliştirme şevki artıyor,paylaşımlar artıyor.
Kavga çıkar yapmayın etmeyin dersin, üçkagıtçılık,hileli işler olur müdahale edersin,kötü niyetlidir müdahale edersin.
Siteyi sadece ticari amaçla kullanır buna bir çözüm bulursun..Bular birçok kişinin genel şikayeti. Forumu 5 yıl önce kullanırken devamlı uyarı mesajı geliyordu. Nokta,yazım yanlışlarıyla devamlı ugraşılıyordu o zamanda..Ben dahil birçok kişi o zaman siteyi bıraktı. Müdahale sistemi yumuşatılmalı..Birçok kişi 3-5 yıl önceki forumun aktif katılımı olsa diyor..
Bakıyorsun konu güzel,bilgiler güzel,fotalar güzel birden müdahale oluyor herkes dagılıp gidiyor bir bakıyorsun foruma yazan kalmamış..
Müdahale sistemi yumuşatılmalı.. Üçkagıtçılık,hile olur, kavga çıkar, kötü niyetlidir müdahale dersin.
Sohbete,fotograf koymaya ,İthalat duyurusu olsun müdahale olmamalı.. Foruma aktif katılım azalıyor müdahale edince… Sohbet sayesinde (soru-cevap) konular gelişiyor,araştırma-geliştirme şevki artıyor,paylaşımlar artıyor.
Kavga çıkar yapmayın etmeyin dersin, üçkagıtçılık,hileli işler olur müdahale edersin,kötü niyetlidir müdahale edersin.
Siteyi sadece ticari amaçla kullanır buna bir çözüm bulursun..Bular birçok kişinin genel şikayeti. Forumu 5 yıl önce kullanırken devamlı uyarı mesajı geliyordu. Nokta,yazım yanlışlarıyla devamlı ugraşılıyordu o zamanda..Ben dahil birçok kişi o zaman siteyi bıraktı. Müdahale sistemi yumuşatılmalı..Birçok kişi 3-5 yıl önceki forumun aktif katılımı olsa diyor..
Bakıyorsun konu güzel,bilgiler güzel,fotalar güzel birden müdahale oluyor herkes dagılıp gidiyor bir bakıyorsun foruma yazan kalmamış..
Müdahale sistemi yumuşatılmalı.. Üçkagıtçılık,hile olur, kavga çıkar, kötü niyetlidir müdahale dersin.
[/QUOTE]
Tolga Bey sizin için değişen bir şey yok. 20 japon balığı tanıtımında 18-19 da çinden fotoğraflar vardı altında ne açıklama var ne de neden eklendiği belli değil. Dolayısı ile 18 konu sahibinden en az 16 sı sildirdi mesajlarınızı.
Bu mesajlarında büyük çoğunluğunu ben sildim ve ya ilgili bölüme taşıdım. Sizden şikayetçi üyelere de çok hak veriyorum açıkçası. Bakıyorum mesajlarınızın çoğuna neden yazıldığı belli değil Çin sitelerinden fotoğraf eklenip geçilmiş çoğunda. Niye eklenmiş belli değil konu bütünlüğü ile ilgilimi diye bakıyorum yine yok.
Siz bu tür paylaşım yaptıkça üyelerimizde kaldırılmasını istedikçe bende mesajlarınızı kaldırmaya devam edeceğim, bilginize.
Üslubunuz da hoş degil..
Neden herkes sitenin, forumun eski günlerinden bahsediyor..
Yönetime kim ceza verecek?
Şimdi siz Adana'ya dernek kurmuşsanız ben de vay o Adana'nın haline vay ki ne vay desem..
Site yönetimi forumlar aktif katılıp,konuları,geliştirip,derinleştirmeli.
O 18 üyenin paylaşımlarını da görüyoruz. Ya ticaret ya ya..
Forumda kalan birkaç iyi niyetli kişiyi de kaçıracaksınız..
Üslubunuz da hoş degil..
Neden herkes sitenin, forumun eski günlerinden bahsediyor..
Yönetime kim ceza verecek?
Şimdi siz Adana'ya dernek kurmuşsanız ben de vay o Adana'nın haline vay ki ne vay desem..
Site yönetimi forumlar aktif katılıp,konuları,geliştirip,derinleştirmeli.
O 18 üyenin paylaşımlarını da görüyoruz. Ya ticaret ya ya..
Forumda kalan birkaç iyi niyetli kişiyi de kaçıracaksınız..
[/QUOTE]