Şirinevler - Minik Dostlar - Son Sayfa Güncellendi
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2013 11:14
Hayırlı olsun işiniz Allah utandırmasın. Benim iş dönüşlerim biraz geç oluyor keşke gelebilseydim ama başka bir gün organize olup buluşma ayarlayabiliriz.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2013 11:18
Allah razı olsun sağol ünal.Tabi neden olmasın ben güvenle konuşayımda eğer 10 kişi felan olursak bir kaç bir şeyler hazırlayalım çigköfte felan karnımızda doysun :) buluşma olursa tabi :)
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2013 11:24
Konuyu görüp katılanlar olursa çoğunluk sağlanır belki. Benim okul ve iş saatlerim çok değişken olduğu için net birşey söyleyemiyorum. Ama muhakkak katılmaya çalışacağım. Düşünce çok güzel ayrıca =))
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2013 11:30
Hayırlısı olsun bakalım.Bu konu altında toplanırız inşallah :) Ufak bir şeyler ayarlarız artık mahsat muhabbet olsun :) Hadi kal sağlıcakla ben de kuşlara yem vermeye gideyim.Arkadaş 4 akvaryum 25 çift muhabbet ne olucak bu halim bilmiyorum :)
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2013 11:36
Emrah bey dediğiniz gibi güvenle konuşup bir buluşma ayarlayabilir. Dükkanda feriköy'de oturduğum halde haftanın en az 2 günü oradayım.
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2013 11:40
[QUOTE=kralbosna] Hayırlısı olsun bakalım.Bu konu altında toplanırız inşallah :) Ufak bir şeyler ayarlarız artık mahsat muhabbet olsun :) Hadi kal sağlıcakla ben de kuşlara yem vermeye gideyim.Arkadaş 4 akvaryum 25 çift muhabbet ne olucak bu halim bilmiyorum :)[/QUOTE]
Sağolasın =) Kolay gelsin..
Gönderim Zamanı: 30 Nisan 2013 11:43
Güvene her türlü baskı şiddet ve tehditte bulunabilirim bu konuda Ben konuşurum beni sever dinler.Çiğköfteleri ona kitlersem içim soğur açıkcası olmazsa benden çiğköfteler :)Akşam gidicem yanına konuşurum bakalım ne diyicek duruma göre burdan haberleşiriz.
Gönderim Zamanı: 17 Mayıs 2013 09:22
Selamlar, dün akşam bir uğradım da, Çok güzel tuxedo Platiler vardı, gözüm onlarda kaldı açıkçası :) Plati arayanlara duyrulur...
Gönderim Zamanı: 29 Mayıs 2013 13:53
Dün uğradım. Fazla çeşit yoktu ama yemlerde filtrelerde ve bir çok ekipmanda kampanya başlatılmış. Yolu düşenlerin uğramasını tavsiye ederim. Ayrıca Canlı Doğuran olarak bu aralar Molinezya türleri çok iyiydi. Ben dün 2 tane yabani form güzel Velifera dişisi aldım ki her zaman bu tarz bulunmuyor. Albinolar ve iri olanlar vardı. Yelken yüzgeçli moliler (latipinna) harikaydı, aslında gözüm onlarda kaldı ama Molileri yavaş yavaş iptal ettiğim için alamadım. Aynı şekilde sphenops türü küçük molilerin sapsarı olanları ve Kafa kısmı yarıya kadar sarı, gerisi siyah olanları çok güzeldi. Küçük Molinin safkanlarından arayanlar için yine çok iyi bir fırsat bu.
Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2013 09:01
Arı Kedi Balığı vardı 4 adet. Barışçıl cikletler ve uyumlu etçil balıklarla birlikte beslenebilen bir türdür. Canlı Doğuranlarla olmaz, Tetra, Gurami, Gök Kuşağı, Barbus Türleri gibi balıklarla beslenebilen gösterişli bir dip balığıdır.
http://www.akvaryum.com/pseudomystus_siamensis_%28ari_kedi_baligi%29_tatlisur_58_5198.asp
http://www.akvaryum.com/pseudomystus_siamensis_%28ari_kedi_baligi%29_tatlisur_58_5198.asp
Gönderim Zamanı: 15 Ağustos 2013 21:59
Cem abi bugün seninle rastlaşamadık. Ben de oradaydım, keşke görüşebilseydik. Tilki kuyrukları aklımda, unutulmadın :)
Gelelim özel çeşitlere:
Cem Öcal'ın dediği gibi mükemmel boyda kaliteli kılıçkuyruklar gelmişti. Üretimden bozma balıklar ve bir daha denk gelmez. Meraklısı kaçırmasın:
Kılıçkuyrukların dişileri 7-10 cm arasında değişiyor. Acele eden büyükleri kapar. Erkeklerde de müthiş kaliteliler var. Resimlerde de görünüyor zaten.
Aynı zamanda bir özel tür daha gelmiş, Pangasus tarzı balık besleyenlere önerimdir;
Mystus bimaculatus (Mystus bimaculatus) Asya Köpek Balığı
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=SX4QW9mumJw&feature=player_detailpage[/VID]
Ayrıca hâlâ Arı Kedi Balığı da ellerinde vardı:
umutgunay 2013-08-15 22:01:13
Gelelim özel çeşitlere:
Cem Öcal'ın dediği gibi mükemmel boyda kaliteli kılıçkuyruklar gelmişti. Üretimden bozma balıklar ve bir daha denk gelmez. Meraklısı kaçırmasın:
Kılıçkuyrukların dişileri 7-10 cm arasında değişiyor. Acele eden büyükleri kapar. Erkeklerde de müthiş kaliteliler var. Resimlerde de görünüyor zaten.
Aynı zamanda bir özel tür daha gelmiş, Pangasus tarzı balık besleyenlere önerimdir;
Mystus bimaculatus (Mystus bimaculatus) Asya Köpek Balığı
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=SX4QW9mumJw&feature=player_detailpage[/VID]
Ayrıca hâlâ Arı Kedi Balığı da ellerinde vardı: