Sıra Dışı Yunus Kolonim.. Eylül Resimleri eklendi sayfa:10
Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2011 00:02
[QUOTE=huseyinnn]Ben epey aradım istanbulda doğru düzgün hoşuma giden balık çıkmadı yada aradığım döneme denk gelmedi gittiğime değdi çokta eğlenceli geçti yolculuğum 1 günde haftasonu gittim aldım geldim çok seviyorum balıklarımı [/QUOTE]
zebrahastası 2011-12-11 00:02:39
İstanbul eminönünde çok güzel yunuslar var oraya baksaydınız.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2011 10:15
[QUOTE=BayKunduR]Maşallah Hüseyin bey Yunuslarınızın formu güzel renkleride tam otursa tadına doyum olmaz, bir önceki aldığınız yavrular ne alemdeler resimleri paylaşırsanız güzel olur[/QUOTE]
Bir önceki aldığım yavruları bir kısmını sattım yine bir kısmı satılık
[QUOTE=zebrahastası] [QUOTE=huseyinnn]Ben epey aradım istanbulda doğru düzgün hoşuma giden balık çıkmadı yada aradığım döneme denk gelmedi gittiğime değdi çokta eğlenceli geçti yolculuğum 1 günde haftasonu gittim aldım geldim çok seviyorum balıklarımı [/QUOTE]
[QUOTE=zebrahastası] [QUOTE=huseyinnn]Ben epey aradım istanbulda doğru düzgün hoşuma giden balık çıkmadı yada aradığım döneme denk gelmedi gittiğime değdi çokta eğlenceli geçti yolculuğum 1 günde haftasonu gittim aldım geldim çok seviyorum balıklarımı [/QUOTE]
[/QUOTE]
Sercan kardeşim Eminönüne 2-3 defa gittim ara ara ama yoktu malesef bende gözümü kararttım Ankaraya gittim çok iyi oldu süper ötesi kolonim oldu Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2011 12:14
Hüyesin kardeş maşallah balıklarınız süper allah nazardan korusun lakin bir yorum yapacam haddime değil ama kum ile ilgili kumunu ışığın pırıltısından ne olduğu anlaşılmıyor beyaz olduğından size tavsiyem silis kum kulllanmanız yunusların rengini harika gösteriyor silis kum ve solungaçlarının temizleme açısından da silis kum harika olacak akvaryumuzda bir düşünün isterseniz sağlıklı balıklar dilerim.
Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2011 12:22
Bişi sormak istiyorum keseli çıkan yavruları kuluçka makinasına koymak gerekmiyor mu ?
Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2011 12:35
Valla benimde dikkatimi çekti ama sanırım foto eklemek için bu şekil yaptı sonra koyacaktır kuluçka makinesine sanırım
Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2011 12:38
Balıklarınız çok güzel hayırlı olsun.Ankarada gerçekten güzel yunus besleyen var.Sağlıklı beslemeler.
Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2011 21:01
[QUOTE=huseyinnn][QUOTE=BayKunduR]Maşallah Hüseyin bey Yunuslarınızın formu güzel renkleride tam otursa tadına doyum olmaz, bir önceki aldığınız yavrular ne alemdeler resimleri paylaşırsanız güzel olur[/QUOTE]
Bir önceki aldığım yavruları bir kısmını sattım yine bir kısmı satılık
[/QUOTE]
Sercan kardeşim Eminönüne 2-3 defa gittim ara ara ama yoktu malesef bende gözümü kararttım Ankaraya gittim çok iyi oldu süper ötesi kolonim oldu [/QUOTE]Siz mutluysanız hiç sorun yok.
Gönderim Zamanı: 11 Aralık 2011 22:36
[QUOTE=efsane07]Hüyesin kardeş maşallah balıklarınız süper allah nazardan korusun lakin bir yorum yapacam haddime değil ama kum ile ilgili kumunu ışığın pırıltısından ne olduğu anlaşılmıyor beyaz olduğından size tavsiyem silis kum kulllanmanız yunusların rengini harika gösteriyor silis kum ve solungaçlarının temizleme açısından da silis kum harika olacak akvaryumuzda bir düşünün isterseniz sağlıklı balıklar dilerim. [/QUOTE]
Midye kırığı var silis kumda kullandım daha önce ama midye kırığı daha hoşuma gidiyo silis üzerinde balık pislikleri çok bariz belli oluyo o yüzden tercih sebebim değil midye kırığından gayet memnunum
[QUOTE=ibrahim.26]Bişi sormak istiyorum keseli çıkan yavruları kuluçka makinasına koymak gerekmiyor mu ?[/QUOTE] Ben hiç kuluçka makinası kullanmadım suyun ısısı 24' o yüzden normalde 12. gün kusturduğum dişileri ısı düşük yavrular geç olgunlaşıyor diye 15. gün kusturdum ama birkaç gün daha keseleri atamıyacaklar tabii ister istemez kayıplarda olacaktır diye düşünüyorum
[QUOTE=Turcos_de_Pesca] Balıklarınız çok güzel hayırlı olsun.Ankarada gerçekten güzel yunus besleyen var.Sağlıklı beslemeler.[/QUOTE] Zaten Yunus ilanlarına baktığınızda iyi ırkların çoğu Ankarada, Hüseyin Ersöz'den aldım ben damızlık olarak aldım çokta memnunum tavsiyede ederim Hüseyin abiyi mükemmel bir insan ve çok çok iyi Yunusları var gerçekten insan afallayıp kalıyor hangisini alacağını şaşırıyor
[QUOTE=ibrahim.26]Bişi sormak istiyorum keseli çıkan yavruları kuluçka makinasına koymak gerekmiyor mu ?[/QUOTE] Ben hiç kuluçka makinası kullanmadım suyun ısısı 24' o yüzden normalde 12. gün kusturduğum dişileri ısı düşük yavrular geç olgunlaşıyor diye 15. gün kusturdum ama birkaç gün daha keseleri atamıyacaklar tabii ister istemez kayıplarda olacaktır diye düşünüyorum
[QUOTE=Turcos_de_Pesca] Balıklarınız çok güzel hayırlı olsun.Ankarada gerçekten güzel yunus besleyen var.Sağlıklı beslemeler.[/QUOTE] Zaten Yunus ilanlarına baktığınızda iyi ırkların çoğu Ankarada, Hüseyin Ersöz'den aldım ben damızlık olarak aldım çokta memnunum tavsiyede ederim Hüseyin abiyi mükemmel bir insan ve çok çok iyi Yunusları var gerçekten insan afallayıp kalıyor hangisini alacağını şaşırıyor
Gönderim Zamanı: 06 Ocak 2012 22:56
Paylaşım için teşekkur güle güle besleyin bir acemi olarak bir iki şey kaptım yazılardan
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2012 20:38
Bu hafta Erkeğim coştu sanki 6 gün içinde 5 dişiyle çiftleşti şu an akvaryumumdaki 7 dişimden 5 dişinin ağzı dolu
Videonun son 5 saniyesinde 5 dişi birden hepsi gözüküyor bir arada
[VID]http://www.youtube.com/watch?v=l8IMf6H3BXQ[/VID]
Videonun son 5 saniyesinde 5 dişi birden hepsi gözüküyor bir arada