Sınıfım için tür tavsiyesi
Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2008 20:59
Sayın Akvaryum.com üyeleri
Bursa'da yatılı okulda öğretmenlik yapmaktayım.Sınıfım için küçük ( 20-30 Litrelik) bir akvaryum kurmak istiyorum. Öğrencilerim de çok hevesliler.Sorunum öğrencilerimin ilgisine dayanabilecek hangi tür olabilir.
Cevaplar için teşekkür ederim.
Not: Kendimin 90 litrelik bitkili canlı doğuran akvaryumum var.
Bursa'da yatılı okulda öğretmenlik yapmaktayım.Sınıfım için küçük ( 20-30 Litrelik) bir akvaryum kurmak istiyorum. Öğrencilerim de çok hevesliler.Sorunum öğrencilerimin ilgisine dayanabilecek hangi tür olabilir.
Cevaplar için teşekkür ederim.
Not: Kendimin 90 litrelik bitkili canlı doğuran akvaryumum var.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2008 21:07
20-30 litreye güzel bir erkek beta koyabilirsiniz.Çokta güzel olur bence.Bende ilerde güzel bir cichlid akvaryumu düşünüyorum okuluma...
Saygılarımla...
Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2008 21:45
1 e 3d canlı doğuran ideal olabilir.Saygılar.
Gönderim Zamanı: 08 Ekim 2008 21:51
30 litre için bence en ideal sizin için canlı doğuran olucaktır. Balıkların yavrularını görmek, öğrencilerinizin heyecanını bana kalırsa kat kat arttırıcaktır. ;)
Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2008 09:35
İlk olarak düşüncenizden ötürü sizi kutluyorum.
Hocam bence sınıfınızda bir canlı doğuran tankı kurmanız daha mantıklı. Bu Oradaki öğrencileride heveslendirecektir. Devamlı yavrulamaları öğrencilerinizi heyecanlandıracaktır. Ayrıca bu yavrularıda onların büyütmesinin sağlayarak gelecekte iyi akvaristler yetişmesinde büyük olanak sağlayacaksınız..