Silis Kum Fiyatını Bilen Varmı
Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2013 20:52
Silis kum fiyatını bilen varmı ?KaPTaN 2013-02-07 22:41:36
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2013 20:53
[QUOTE=kamil3838]
[/QUOTE]
Ben ankaradan 1 ay önce sarı silis kumun kilosunu 1tlden aldım dün almaya gittiğimde zam gelmiş ve 1.5 tl ye aldım kayserililer biraz uyanık olur siz kilosunu 2tlden almaya çalışın :D
Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2013 20:59
Mercan kırıkları ne kadar
Gönderim Zamanı: 07 Şubat 2013 21:12
[QUOTE=kamil3838]Mercan kırıkları ne kadar[/QUOTE]
Valla ne söylesem yalan olur hiç almadım ama acele değilse yarın öğrenebilirim fiyatını
Gönderim Zamanı: 08 Şubat 2013 15:46
Silis kumun kilosu oğuzhan kardeşimin dediği 0,25 kuruştan fazla verme 1,5 lira 50 kg dan fazla benim akvaryumda paraya bak 75 lira yapar 75 lira vereceğime evimin yanındaki inşaattan 1 kova dere kumu alır koyarım :) bekçiyede akşam Allah ne verdiyse ogün bir öğün yemek senden iyisi olmaz :)
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2013 11:24
Evet silis kum aslında sanıldığı kadar pahalı değil. nedense akvaryumculara gelen her şey pahalılaşıyor. adamlar her yerde bulabileceğimiz kaya tuzunu bile uçuk fiyatlardan veriyorlar bilmeyenlere. bu yüzden piyasa araştırmasını iyi yapmalısınız. başka bir yerden bulabileceğiniz bir ürünse akvaryumcudan almayın o ürünü.
Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2013 22:56
Ben ankarada bir inşaat mazemeleri satan yerden kg si 50 krstan aldım beyaz kumu daha 1 gün oldu ama yıkamak için çok su harcadım akşama kadar 35 kg kumu yıkadım su tam berrak bile olmadı sıkıldım yeter deyim bıraktım boşa su israfı yaptık ona yanıyorum o kadar kirli oldugunu bilsem cidden almazdım.
Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2013 23:14
İnşaat malzemeleri yerine su arıtma işi yapan bir işyeri bulursanız genelde yıkanmış temiz kumları olur geçen sene Ankara'da kilosu 60 kuruştan almıştım.
Gönderim Zamanı: 06 Temmuz 2013 23:38
Bende ankarada inşaat mazemeleri satan bir yerden 50 krstan aldım gayet iyi ama çok yıkamak gerekti baya su harcadım.