silinsin lütfen
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2012 08:54
Arkadaşlar helena üretmek istiyorum elimde var ama yumurta bıraktıkları halde yumurtalardan yavru çıkmıyor unu için ne yapmam gerekiyor acaba canlı salyangoz da veriyorum onlarla besleniyorlar suyun sıcaklığı sertliği falan ne olması gerekiyor acaba bilgi verirseniz çok sevinirim.
feneriumum 2012-05-23 15:43:55
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2012 11:45
Bende de var helenalar yavrular çok küçük oluyorlar ve kuma gömülüyorlar su değerleri stabil değilse çok kolay ölüyorlar. Eğer üretim istiyorsanız mangrow kökü edinin üzerini yumurta ile dolduruyorlar.
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2012 12:02
Sanırım yavrular küçük olduğu için görmüyorum ya akşam iyice bi karıştıracağım bakalım umarım burum yavruları.
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2012 12:18
Eğer yumurtaların içi boşsa muhtemelen 1-2 ay arası yavruları görürsünüz.Çok küçük çıkıyorlar yumurtadan.Nano tanklarda bile görmek zor oluyor.Yani 3-5 mm olmadan zor seçiliyorlar...
Gönderim Zamanı: 21 Mayıs 2012 13:01
Eğer yumurtalar varsa sorun yok merak etmeyin 1-2 ay içinde görebilirsiniz üretmek istiyorsanız her hafta 10lt. Su değişimi şart,köklere yumurta döküyorlar ama şart değil kendi akvaryumumun camların birleştiği yere hatta camda bile yumurta var.