silinebilir
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2014 13:02
1cm esneme kayıt kuşak olmasına rağmen ilginç. Yani bu ön ve arka camları birbirine bağlayan üst-orta kuşağın 1cm uzaması demek. Mantıklı gelmedi bana. Fotoğraf ekler misiniz acaba?
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2014 13:48
Kayit ince ise belki bir ihtimal esneyebilir ama kusagin 1 cm uzamasi bana da ilginc geldi. Fotograf iyi olacak aslinda.Gecko 2014-02-04 14:10:51
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2014 16:50
Esneme olduğunu duymuştum. Ama bu kadarını ilk defa duydum. 1cm cok büyük esneme payı.
Nuada 2014-02-05 15:08:47
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2014 16:56
Akvaryumun esnediğini nasıl anladınız önce onu netleştirelim önce boşken enini ölçüp sonra su dolu iken mi ölçtünüz esneme tam olarak nereden oluyor kuşak olan akvaryum 1cm esnemez bombe verdiyse bilemem ama siz birkaç detaylı foto yükleyin hep beraber görelim.
Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2014 23:07
Arkadaşlar suyu boşaltacağım. Tekrar ölçüp, aksi bir durum varsa resim paylaşacağım.
Şimdi boşalttım akvaryumu, ölçümde yanlışlık varmış. Doluyken de 5mm esneme var boşken de 4mm bir fazlalık var acaba sorun teşkil eder mi bu ?
Nuada 2014-02-05 15:11:54
Şimdi boşalttım akvaryumu, ölçümde yanlışlık varmış. Doluyken de 5mm esneme var boşken de 4mm bir fazlalık var acaba sorun teşkil eder mi bu ?
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2014 16:36
Cam yanlış kesilmiş olabilir veya ikişer mm silikon payı olabilir. Fakat 2mm de fazla silikon için bence camlar 4mm fazla kesilmiş olabilir büyük ihtimalle.
Gönderim Zamanı: 05 Şubat 2014 18:28
tam ortadan bombe vermiş, alttan bakıldıgında duz ölçümlerde yanlız akvaryumun içenden ve üstünden ölçüldüğünde bariz bi şekilde bombe var.