Sigarayı bırakmak
Selam arkadaşlar,en güzel konulardan birisi ''sigara bırakmak''konusudur. Ben liseli yıllarda başladım. Tam anlamıyla lise bittikten sonra başladım. 7-8 yıl falan kullandım. Artık aşırı;günde 2 paket bitirmeye başladım. Oldukça bu durum beni rahatsız etmeye başladı. Bir arkadaşım ''sen sigara içmiyor resmen yiyorsun'' diye beni uyarması ile sigarayı 1-2 defa 1 hafta bıraktım. Tekrar içtim. 2 hafta bıraktım,tekrar içtim. Sonuç; 13-14 yıldır içmiyorum. Şu an çok mutluyum. O zaman araştırdıgımda,nikotin maddesinin sadece su ile çözüldügünü ilk zamanlarda bol bol su içmem gerektigini gazatede, doktorun yazısında okumuştum. Öyle yaptım. Spor ile destekleyip vücüdu ilk haftalarda rahatlatmam gerektigini,tavuk,süt proteinli gıdalar ile güçlenerek daha kolay bırakacagımı uygulayarak gördüm. Ve başardım. Darısı sizlere arkadaşlar. Kesinlikle kullanmayın derim. Saygılar.
Üye imzalarını sadece giriş yapan üyelerimiz görebilir
Bu yöntemde, içtiğiniz sigaranın ve sizin frekanslarınız ortaya çıkarılıp, 1 saat boyunca tam tersi frekans vucudunuza çeşitli yerlerinizden verilerek, vucudunuzda oluşmuş nikotin reseptörlerini tahrip ediyor. Sonuçta vucudunuz ve beyniniz nikotin ve ilgili maddeleri tanımaz hale geliyor ve siz de hiç sigara içmemiş gibi hayatınıza devam ediyorsunuz.
Uyguluma bir seansta bitiyor fakat işe yaramadığını düşünürseniz sonraki seanslar ücretsiz olarak tekrarlanıyor. Başarı şansının %90-%95 olduğunu da belirtmeliyim. Ücreti ise 200-250 tl arasında değişmektedir. Israrla ve şiddetle tavsiye ediyorum.
[QUOTE=ONuR]10 ay oldu bırakalı hadi arkadaşlar yokmu başka bırakan ? Bu Başlığı okuyun eminim sizde bırakacaksınız...![/QUOTE]